Header Ads


Ηγετικές και πρωταθληματικές δηλώσεις Άμραμπατ μετά το Άρης-ΑΕΚ!

Ηγετικές και πρωταθληματικές δηλώσεις Άμραμπατ μετά το Άρης-ΑΕΚ!


Ρεσιτάλ έδωσε ο Νορντίν Άμραμπατ μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη

Ο Νόρντιν Άμραμπατ τόνισε πως μόνο το πρωτάθλημα θα τον κάνει χαρούμενο στο τέλος της σεζόν, μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη (1-2) με το δικό του γκολ.


«Είμαι πολύ χαρούμενος, ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Ο Άρης είναι καλή ομάδα, εμφανίστηκε βελτιωμένος σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και προηγήθηκε. Είναι δύσκολο όταν χάνεις τόσες ευκαιρίες και είσαι πίσω στο σκορ, αλλά καταφέραμε να αντιδράσουμε», τόνισε ο Μαροκινός.

Για τις πολλές ευκαιρίες της ΑΕΚ και το πώς μεταμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο είπε: «Αξίζουν συγχαρητήρια στον Χουτεσιώτη, έκανε πολλές επεμβάσεις, έσωσε πολλές φορές την ομάδα του. Ο κόουτς μάς έκανε μια ομιλία που μας κινητοποίησε στο ημίχρονο και ήταν σημαντικό για να πάρουμε ώθηση ότι ισοφαρίσαμε πολύ νωρίς».



Για την 100η συμμετοχή του και το γεγονός ότι συνδυάστηκε με το γκολ της νίκης, σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, η ομάδα μού έφτιαξε και μια φανέλα με το 100. Είχαμε ανάγκη αυτό το γκολ και χαίρομαι πολύ που πέτυχα ένα τόσο σημαντικό γκολ, μάλιστα με το αριστερό. Είναι η τρίτη μου σεζόν στην ΑΕΚ και για την ηλικία μου δεν είναι άσχημο ότι έφτασα τις 100 συμμετοχές. Δεν το περίμενα όταν υπέγραφα, αλλά είναι μια φανταστική ομάδα, με φανταστικό κόσμο και γήπεδο. Το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλιώς είναι μια… σκατά σεζόν».

Ερωτηθείς για το μέλλον του απάντησε: «Το συμβόλαιό μου τελειώνει στο τέλος της σεζόν. Δεν ξέρω ακόμη, θα δούμε. Το μόνο που σκέφτομαι είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, απομένουν τέσσερα παιχνίδια. Ακόμη νιώθω πολύ καλά, όπως όταν ήμουν 25».



Τέλος, για την ειδικά φανέλα με το 100 που του ετοίμασε η ΠΑΕ είπε: «Θέλω να τη δημοπρατήσουμε και να πάνε τα έσοδα σε κάποιον φιλανθρωπικό σκοπό. Ελπίζω να ξεκινήσει από 500.000 ευρώ. Ο πρόεδρος ας την αγοράσει (γέλια)», ενώ έκλεισε αναφέροντας «Οπαδοί της ΑΕΚ, την Τετάρτη σας χρειαζόμαστε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ελάτε στο γήπεδο, ελάτε νωρίς, δώστε μας ενέργεια, δώστε μας δώστε μας ό,τι έχετε για να γίνετε ο 12ος παίκτης και να φτάσουμε όλοι μαζί στη νίκη».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.