Header Ads


Αλμέιδα: «Πρέπει να συνεχίσουμε, κάποια πράγματα πρέπει να βελτιωθούν...»

Αλμέιδα: «Πρέπει να συνεχίσουμε, κάποια πράγματα πρέπει να βελτιωθούν...»


Ο Ματίας Αλμέιδα εμφανίστηκε ψύχραιμος μετά το εντός έδρας 2-2 της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ, υποστήριζοντας πως η ομάδα του έκανε μεν καλά κάποια πράγματα αλλά σε άλλα χρειάζεται να βελτιωθεί.

Η ΑΕΚ έφερε το ματς εκεί που ήθελε στο 49' με τα γκολ των Γκατσίνοβιτς και Άμραμπατ όμως το "4 στα 4" που φιλοδοξούσε να κάνει στην "OPAP Arena" απέναντι στον ΠΑΟΚ δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου όχι μόνο να σκοράρει για πρώτη φορά στο νεότευκτο γήπεδο της Ένωσης αλλά να αρπάζει και τον βαθμό της ισοπαλίας γράφοντας το τελικό 2-2 με τον Οζντόεφ στο 89ο λεπτό.


Από την πλευρά του ο Ματίας Αλμέιδα στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του δεν μπόρεσε να κρατήσει το αβαντάζ των δύο γκολ και έκανε λογο για κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν από τους ποδοσφαιριστές του στα ματς που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι, με δύο ομάδες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο, και οι δύο έκαναν το δικό τους κομμάτι, εμείς δεν μπορέσαμε να διατηρήσουμε τη διαφορά με τα δύο γκολ.



Ήταν κάποιες φάσεις που το παιχνίδι παιζόταν πάνω-κάτω, οπότε ο αντίπαλος μπόρεσε και ισοφάρισε. Εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε, δεν μπορεί να καθοριστεί τίποτα. Έγιναν κάποια πράγματα καλά και κάποια που πρέπει να βελτιωθούν".

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.