Header Ads


Ολιβέιρα: «Προτιμώ να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα από την ΑΕΚ»

Ολιβέιρα: «Προτιμώ να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα από την ΑΕΚ»


Μεγάλη συνέντευξη στην οποία μιλάει για την παρουσία του στην Ελλάδα με τις φανέλες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ έδωσε στο bnsports.gr, ο Νέλσον Ολιβέιρα , με τον ίδιο να αναφέρεται στον καλύτερο προπονητή που είχε αλλά και τη μάχη του τίτλου για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, υπογραμμίζοντας πως θα ήθελε στο τέλος να έρθει το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ.

«Αυτό που με έπεισε να πάω στον ΠΑΟΚ ήταν ο Λουτσέσκου, 100% πήγα για αυτόν. Εγώ δεν είχα στο μυαλό μου να αγωνιστώ για άλλη ομάδα στην Ελλάδα. 


Ειδικά με τις σχέσεις που είχα δημιουργήσει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και τους οπαδούς της ομάδας. 

Όμως ο Λουτσέσκου μου μίλησε και ταυτίστηκα πολύ με την ιδεολογία και με τον τρόπο που έβλεπε το ποδόσφαιρο. Δεν ήταν μία εύκολη απόφαση, μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος σκέψης του Λουτσέσκου, αλλά χρειάστηκε να το σκεφτώ πάρα πολύ. 



Στο τέλος πήρα την απόφαση να πάω και δεν το μετανιώνω. Ήμουν δυστυχώς αρκετά άτυχος, καθώς τραυματίστηκα σοβαρά την πρώτη μου χρονιά, αλλά έχω υπέροχες αναμνήσεις από εκεί. Ήταν υπέροχα να δουλεύω με τον Λουτσέσκου, είναι νομίζω ο καλύτερος προπονητής με τον οποίο έχω δουλέψει στην καριέρα μου. Για εμένα είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής και άνθρωπος. Γι’ αυτό και δεν μετανιώνω που πήγα στον ΠΑΟΚ, άλλωστε κυρίως, για αυτόν πήγα εκεί», ανέφερε για τον Ρουμάνο τεχνικό των «ασπρόμαυρων».

Για τους Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη, ανέφερε: «Είναι υπέροχο να βλέπω τα παιδιά που έκανα μαζί τους προπόνηση να έχουν βασικό ρόλο πλέον στην ομάδα. Ο Κωνσταντέλιας, ο Κουλιεράκης, δείχνουν το πόσο έχουν μεγαλώσει και το πόσο χρήσιμοι είναι για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για την Εθνική Ελλάδος. Έχουν αρχίσει να γίνονται ηγέτες της ομάδας και χάρηκα πάρα πολύ όταν είδα τον Κωνσταντέλια με το περιβραχιόνιο του αρχηγού, πραγματικά ένιωσα περήφανος για αυτόν. Όταν πήγα εγώ στην ομάδα ήταν ένα μικρό παιδί, όπως και ο Κουλιεράκης και τώρα έχουν γίνει άντρες».



Ενώ για τη μάχη του τίτλου: «Δεν ξέρω τι θα μπορέσει να συμβεί στο πρωτάθλημα, εύχομαι όμως καλή τύχη και στους δύο. Αν έπρεπε να διαλέξω ποια ομάδα θα ήθελα να κερδίσει τον τίτλο, θα επέλεγα τον ΠΑΟΚ. Ο Λουτσέσκου είναι ακόμα στην ομάδα, είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πάρα πολύ και του εύχομαι τα καλύτερα στην καριέρα του. Έχω αρκετούς φίλους ακόμα στον ΠΑΟΚ που αγωνίζονται στην ομάδα, σε αντίθεση με την ΑΕΚ που το ρόστερ έχει αλλάξει πάρα πολύ σε σχέση με την περίοδο που ήμουν εγώ στην ομάδα. Γι’ αυτά θα ήθελα να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Το θέλουν περισσότερο πιστεύω και για την πόλη και τους οπαδούς θα είναι πάρα πολύ σημαντικό. Ελπίζω βέβαια και η ΑΕΚ να τα πάει καλά στα υπόλοιπα παιχνίδια. Χωρίζω την καρδιά μου στα δύο, αλλά θα πρέπει να επιλέξω τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.