Header Ads


Παρακάμερα Άρης-ΑΕΚ | Η ατάκα Μάνταλου σε Πόνσε και ο εκνευρισμός Αλμέιδα στην ισοφάριση (vid)

Παρακάμερα Άρης-ΑΕΚ | Η ατάκα Μάνταλου σε Πόνσε και ο εκνευρισμός Αλμέιδα στην ισοφάριση (vid)


Η αποθέωση του Πέτρου Μάνταλου στον Πόνσε μετά το 3-2 και ο εκνευρισμός τους Ματίας Αλμέιδα, έπειτα από την ισοφάριση του Άρη στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.

Σε μία επική αναμέτρηση που τα είχε όλα, ο Άρης με γκολ του Μορόν από την άσπρη βούλα στις καθυστερήσεις «έκλεψε» τον βαθμό της ισοπαλίας (3-3) και έριξε την ΑΕΚ από την κορυφή, καθώς πλέον η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται δεύτερη στο -1 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.




Η Ένωση, ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 15’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νόρντιν Άμραμπατ, το οποίο κέρδισε ο ίδιος. 

Ωστόσο, ο Άρης έκανε την ανατροπή με γκολ των Φετφατζίδη (44') και Σαβέριο (49'). Η ΑΕΚ κατάφερε να ανακτήσει τα ηνία του ματς, καθώς στο 55’ ο Ντομαγκόι Βίντα έκανε το 2-2 και ο Έκι Πόνσε σκόραρε με κεφαλιά στο 67’ για το 3-2, όμως στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Μορόν να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Η κάμερα του ΑΕΚ TV ήταν στη Θεσσαλονίκη και κατέγραψε όλα τα παρασκήνια της αναμέτρησης. Από αυτά ξεχώρισε η αποθέωση του Πέτρου Μάνταλου στον Εζέκιελ Πόνσε, ο οποίος σκόραρε το τρίτο γκολ των «κιτρινόμαυρων» και ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός τον αποκάλεσε «παικτάρα». Οπως επίσης από την παρακάμερα ξεχώρισε και ο εκνευρισμός του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος έριξε στο χορτάρι ένα μπουκάλι νερό όταν είδε την ομάδα του να ισοφαρίζεται από την άσπρη βούλα.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.