Header Ads


ΓΚΟΛΑΡΑ Πινέδα στο Μεξικό-Παναμάς! (vid)

ΓΚΟΛΑΡΑ Πινέδα στο Μεξικό-Παναμάς! (vid)


Με τον Ορμπελίν Πινέδα να μπαίνει αλλαγή στο 59' και να σκοράρει με υπέροχη λόμπα λίγα λεπτά αργότερα, το Μεξικό έφτασε σε ένα άνετο 3-0 επί του Παναμά και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Concacaf Nations League όπου θα παίξει με τις ΗΠΑ.

Το εμπόδιο του Παναμά αποδείχτηκε πολύ χαμηλό για το Μεξικό, με τους "σομπρέρος" να επικρατούν με 3-0 τα ξημερώματα της Παρασκευής στην αναμέτρηση των δύο ομάδων για τον ημιτελικό του Concacaf Nations League και να παίρνουν το εισιτήριο για τον τελικό όπου θα βρουν μπροστά τους την Δευτέρα (25/03) τις Ηνωμένες Πολιτείες.




Το ματς αυτό είχε και "ελληνικό άρωμα" καθώς στο 59ο λεπτό μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Ορμπελίν Πινέδα, με τον 27χρονο μέσο της ΑΕΚ να σκοράρει μάλιστα οκτώ λεπτά αργότερα με άκρως εντυπωσιακό τρόπο.

Μετά από βαθιά μπαλιά του Μόντες, ο Πινέδα βγήκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και με υπέροχη λόμπα από το ύψος της μεγάλης περιοχής άφησε άγαλμα τον κίπερ του Παναμά, για να γράψει το 3-0 (μετά τα γκολ των Άλβαρες και Κινιόνες στο φινάλε του πρώτου μέρους) που ήταν και το τελικό σκορ.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.