Header Ads


Κατάφερε και έχασε η ΑΕΚ: Ήττα, αuτοκτονία και τέλος η Ευρώπη!

Κατάφερε και έχασε η ΑΕΚ: Ήττα, αuτοκτονία και τέλος η Ευρώπη!


Νέα «αυτοχειρία» από την ΑΕΚ Betsson, έκανε θλιβερά λάθη και ηττήθηκε ξανά από την αδύναμη Χολόν τελειώνοντας από την Ευρώπη

Ανεπίδεκτη μαθήσεως η ΑΕΚ Betsson, η οποία έκανε θλιβερά λάθη χάνοντας στην 3η παράταση με 108-112 από τη Χάποελ Χολόν των χιλίων προβλημάτων με συνέπεια να απωλέσει κάθε ελπίδα πρόκρισης στα play offs του BCL.




Σε ένα ματς «ροντέο», η ΑΕΚ κατάφερε να χάσει από (108-112) την Χαποέλ Χολόν στην 3η παράταση και να παραμείνει η μόνη ομάδα του ομίλου χωρίς νίκη. 

Η Ένωση, ήταν ιδανική αυτόχειρας, αφού είχε το παιχνίδι στα χέρια της πολλές φορές, ειδικά στην δεύτερη παράταση που προηγήθηκε με οκτώ πόντους και όμως δεν κέρδισε. 



Με απίστευτα λάθη, επιπολαιότητες, οι παίκτες της ΑΕΚ έδωσαν το παιχνίδι και δεν είχαν καθαρό μυαλό για να κλειδώσουν την νίκη. Έτσι πήγε στράφι και το συγκινητικό παιχνίδι του Κουζμίνσκας που πέτυχε 40 πόντους και μαζί με τον ΜακΡέι, κράτησαν την ΑΕΚ επιθετικά. 

Η Ένωση πλέον δεν έχει ούτε μαθηματικές ελπίδες και τελειώνει έτσι την πορεία της στους «16» της διοργάνωσης, δείχνοντας ένα τραγικό πρόσωπο.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.