Header Ads


Survivor - Μαρία Αντωνά: Η ηλικία, η καταγωγή, το βιογραφικό, η σχέση με τον Άρη Σοϊλέδη και η συμμετοχή στο Survivor 2024

Survivor - Μαρία Αντωνά: Η ηλικία, η καταγωγή, το βιογραφικό, η σχέση με τον Άρη Σοϊλέδη και η συμμετοχή στο Survivor 2024


Survivor - Μαρία Αντωνά: Η ηλικία, η καταγωγή, το βιογραφικό, η σχέση με τον Άρη Σοϊλέδη και η συμμετοχή στο Survivor 2024

survivor - μαρια αντωνα: η ηλικια, η καταγωγη, το βιογραφικο, η σχεση με τον αρη σοϊλεδη και η συμμετοχη στο survivor 2024: Κανείς δεν γνώριζε την καταγωγή της Μαρίας Αντωνά - Όλα όσα θέλετε να μάθετε για την Έλενα Αμανατίδου που αποχωρεί σήμερα από το Survivor 2024

Η Μαρία Αντωνά ήταν μία από τις παίκτριες συμμετείχε και ξεχώρισε στο φετινό Survivor 2024. Η αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια συμμετείχε στο ριάλιτι με την ομάδα των Διασήμων.

Ποια είναι η Μαρία Αντωνά - Βιογραφικό

  1. Η Μαρία Αντωνά γεννήθηκε στις 30 Ιανουαρίου.
  2. Η ηλικία της είναι 34 ετών.
  3. Η καταγωγή της είναι από την Θεσσαλονίκη.
  4. Είναι ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια.
  5. Η επιτυχημένη ραδιοφωνική παραγωγός, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είναι ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή Άρη Σοϊλέδη, φιναλίστ του Survivor 2022.
  6. Οι σπουδές της, δεν έχουν καμία σχέση με την τηλεόραση και τον χώρο του θεάματος μιας και είναι πτυχιούχος Λογιστικής και Αεροσυνοδού.
  7. Η ενασχόλησή της με τη μουσική ξεκίνησε κατά τη διάρκεια των φοιτητικών της χρόνων και το 2011 παρακολούθησε σεμινάρια για Djing.
  8. Σύντομα ξεχώρισε και μάλιστα το 2016 ήταν υποψήφια για τις top 100 γυναίκες DJs παγκοσμίως του περιοδικού «DJane mag».
  9. Τηλεοπτικά τη γνωρίσαμε ως το κορίτσι του Τζόκερ, ενώ στη συνέχεια συνεργάστηκε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή «Happy Day» στον Alpha και αργότερα ανήκε στην ομάδα της εκπομπής «ΣουΚου Family» με την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη στο ΣΚΑΪ.

Μαρία Αντωνά - Instagram

Βρήκαμε τη Μαρία Αντωνά στο Instagram και το προφίλ της είναι αυτό: @maria_antwna


Μαρία Αντωνά: H σχέση με τον Άρη Σοϊλέδη

Η Μαρία Αντώνα είναι πολύ ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή μιας και είναι ζευγάρι με τον Άρη Σοϊλέδη. Η σχέση τους μετράει περίπου 3 χρόνια και μάλιστα οι δυο τους, αναμένεται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Τον Ιούλιο του 2021, ο γνωστός ποδοσφαιριστής έκανε πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς του με μια πολύ όμορφη έκπληξη. 

Η Μαρία Αντωνά, είχε βρεθεί καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show και είχε μιλήσει για τη σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη, αλλά και την πρόταση γάμου που της είχε κάνει.

«Είχα μείνει έκπληκτη, δεν απάντησα αλλά το πήρα το δαχτυλίδι. Εντάξει, “Ναι” είπα δεν χρειάστηκε βέβαια να το πω, αλλά το ένιωσα. Δεν απάντησα αλλά ήταν όλα πολύ συγκινητικά. Δεν έχω απαντήσει ακόμα και δεν με ρώτησε ξανά. Οργάνωσε ένα σαν boat event, το οποίο έγινε σε ένα σκάφος νότια της Αθήνας. Ουσιαστικά πήγαμε για να βρούμε κάποιους φίλους που είχε να μιλήσει για δουλειά. Βέβαια εγώ τα είχα καταλάβει σχεδόν όλα, αλλά μέχρι εκεί που έφτασα έκανα ότι δεν καταλαβαίνω. 

Ο Άρης έχει ένα πράγμα το οποίο το βλέπω και μέσα στο παιχνίδι. Είναι από τους ανθρώπους που δεν μπορεί να πει ψέματα. Το μόνο που δεν είχα καταλάβει ήταν πώς θα έρθει το δαχτυλίδι το οποίο ήρθε τελικά με ένα drone. Όταν γυρίσει από το Survivor θα παντρευτούμε», είπε η Μαρία Αντωνά, η οποία στο ενδεχόμενο να αποκτήσουν παιδί, εξήγησε: «Έχω μεγαλώσει σε μια οικογένεια που με την αδερφούλα μου την μικρή είχα 12 χρόνια διαφορά. Οπότε μεγαλώνοντας μαζί της ήταν ήδη σαν να έχω ένα παιδί κι εγώ, να μεγαλώνω ένα παιδί. Το να κάνω οικογένεια και να έχω παιδάκια μέσα στο σπίτι, είναι πολύ ωραία όλα αυτά στο μυαλό μου».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.