Header Ads


Respect: Οι Καζάκοι μάζεψαν τα σκουπίδια στην OPAP Arena! (vid)

Respect: Οι Καζάκοι μάζεψαν τα σκουπίδια στην OPAP Arena! (vid)


Μαθήματα ποδοσφαιρικού - και όχι μόνο - πολιτισμού έδωσαν οι οπαδοί του Καζακστάν που βρέθηκαν στην OPAP Arena για να στηρίξουν την εθνικής τους απέναντι στην Ελλάδα.

Η Εθνική μας ομάδα είναι έτοιμη να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για την Τιφλίδα όπου το απόγευμα της Τρίτης (26/3) θα αντιμετωπίσει τη Γεωργία με στόχο την πρόκριση στο Euro 2024!




To αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, έκανε το πρώτο βήμα όταν στην κατάμεστη OPAP Arena, επικράτησε 5-0 του Καζακστάν σε μια «γεμάτη» εμφάνιση.

Στο γήπεδο βρέθηκαν και αρκετοί Καζάκοι οι οποίοι θέλησαν να στηρίξουν την εθνική τους ομάδα και μετά το τέλος του ματς παρά την απογοήτευση τους, έδωσαν μαθήματα, ποδοσφαιρικού - και όχι μόνο - πολιτισμού!



Και αυτό διότι πριν την αποχώρηση τους από τις κερκίδες έσπευσαν να καθαρίσουν τη θύρα στην οποία βρέθηκαν μαζεύοντας όλα τα σκουπίδια που υπήρχαν στον χώρο.
@archibaaaalt

Рақмет, жігіттер ❤️‍🩹⚽️ Жеңісте де, жеңілісте де ұлттық құрамамен біргеміз 🇰🇿 Алға Қазақстаным! Поддерживать нужно до конца 💪🏻 Оставаться людьми и соблюдать порядок - тоже

♬ оригинальный звук - archibaaalt
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.