Header Ads


Ζάετς: «Αν η Ντινάμο Ζάγκρεμπ πάει στον τελικό του Conference League θα γίνει στην Τσεχία, όχι στην Αθήνα»

Ζάετς: «Αν η Ντινάμο Ζάγκρεμπ πάει στον τελικό του Conference League θα γίνει στην Τσεχία, όχι στην Αθήνα»


Ο πρόεδρος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Βέλιμιρ Ζάετς, αποκάλυψε πως αν η ομάδα του φτάσει μέχρι τον τελικό του Conference League αυτός θα γίνει στην Τσεχία και όχι στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο νεοεκλεχθής πρόεδρος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Βέλιμιρ Ζάετς, ταξίδεψε με την αποστολή της ομάδας του στη Θεσσαλονίκη για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, λίγες μέρες μετά την ανάληψη της διοικητικής ηγεσίας του κλαμπ. 




Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μίλησε στην ΕΡΤ3 και στην εκπομπή «Ο κόσμος των ΣΠΟΡ», όντας... αποκαλυπτικός.

Μεταξύ άλλων ο Κροάτης τόνισε πως εάν η ομάδα του φτάσει στον τελικό του Conference League τότε αυτός δε θα γίνει στην έδρα της ΑΕΚ. Προφανώς ο λόγος είναι η επίθεση των Κροατών στη Νέα Φιλαδέλφεια, τον περασμένο Αύγουστο, κατά την οποία δολοφονήθηκε ο φίλος του Δικεφάλου, Μιχάλης Κατσούρης.

Οι δηλώσεις του Ζάετς:



Για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ: «Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Εμείς έχουμε ένα αβαντάζ που πιστεύω πως θα κρατήσουμε, θα γίνει ένα ωραίο ματς».

Για τον τελικό της «OPAP Arena»: «Είναι καλή έδρα, μακάρι να παίξουμε εμείς στον τελικό. Αν θα παίξουμε εμείς που θα είναι δύσκολο γιατί μετά πρέπει να περάσεις αρκετούς αντιπάλους. Αν πάμε δεν μπορεί να παίξει η Ντίναμο στο γήπεδο της ΑΕΚ. Ο τελικός θα πάει στην Τσεχία».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.