Header Ads


Νέα ανακοίνωση από Λαμία για το κεκλεισμένων με ΑΕΚ: «Η αστυνομία δεν ήρθε για να...»

Νέα ανακοίνωση από Λαμία για το κεκλεισμένων με ΑΕΚ: «Η αστυνομία δεν ήρθε για να...»


Η ΠΑΕ Λαμία δίνει τη δική της εκδοχή για το μπάχαλο με ΔΕΑΒ και το κεκλεισμένων.

Νέο επεισόδιο στο σίριαλ της Λαμίας με τη ΔΕΑΒ για το κεκλεισμένων με την ΑΕΚ. 




Η ΠΑΕ Λαμία τα ρίχνει στην ΕΛΑΣ και με ανακοίνωση της ισχυρίζεται πως «καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας έγιναν αιτήματα προς την Αστυνομία, προκειμένου να μεταβεί στο ΔΑΚ “Αθ. Διάκος” και να πιστοποιήσει την τοποθέτηση και την σωστή λειτουργία του κλειστού κυκλώματος εποπτείας του γηπέδου, αυτή δεν ανταποκρίθηκε»! 

Παράλληλα ανακοινώνει οριστικά το κεκλεισμένων και ενημερώνει όσους είχαν αγοράσει εισιτήρια πότε θα πάρουν τα χρήματα τους πίσω. 



Νωρίτερα η ΔΕΑΒ με ανακοίνωση της τόνιζε πως «Δεν επιβεβαιώνεται από κάποιο στοιχείο ή έγγραφο ότι λειτουργούν πλήρως οι κάμερες»!

Η ανακοίνωση της Λαμίας: 

Η ΠΑΕ Λαμία ενημερώνει τους φιλάθλους ότι παρόλο που από το πρωί της Παρασκευής 8/3 και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας έγιναν αιτήματα προς την Αστυνομία, προκειμένου να μεταβεί στο ΔΑΚ “Αθ. Διάκος” και να πιστοποιήσει την τοποθέτηση και την σωστή λειτουργία του κλειστού κυκλώματος εποπτείας του γηπέδου, αυτή δεν ανταποκρίθηκε.



Ως εκ τούτου η ΔΕΑΒ έβγαλε σήμερα το βράδυ την τελική της απόφαση για απόρριψη της αίτησής μας, για ανάκληση της προηγούμενης απόφασής της για διεξαγωγή κεκλεισμένων των θυρών της αναμέτρησης με την ΑΕΚ την Κυριακή 10/3. Έτσι το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία κοινού.

Ενημερώνουμε λοιπόν τους όλους τους φιλάθλους οι οποίοι είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για την παραπάνω αναμέτρηση ότι αυτά ακυρώνονται και από Δευτέρα θα γίνεται η σταδιακή επιστροφή των χρημάτων τους με τον ίδιο τρόπο που τα προμηθεύτηκαν.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.