Header Ads


Γκαρσία για την γκολάρα στο Λαμία-ΑΕΚ: «Το σκέφτηκα όταν έκανα την κίνηση, ευτυχώς η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα»

Γκαρσία για την γκολάρα στο Λαμία-ΑΕΚ: «Το σκέφτηκα όταν έκανα την κίνηση, ευτυχώς η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα»


Δείτε όλα όσα είπε ο Λιβάι Γκαρσία για την ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΓΚΟΛΑΡΑ που έβαλε..

Ο Λιβάι Γκαρσία μιλώντας στην COSMOTE TV μετά το ματς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο υπέροχο γκολ που πέτυχε για το 3-0 της ΑΕΚ.




Η ΑΕΚ νίκησε 4-0 τη Λαμία στο Αθανάσιος Διάκος με τον Λιβάι Γκαρσία να περνάει αλλαγή στο ματς και να πετυχαίνει δύο όμορφα γκολ. Ο 26χρονος επιθετικός από το Τρινιντάτ και Τομπάγκο στις δηλώσεις του μετά το ματς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο γκολ που πέτυχε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λιβάι Γκαρσία στην COSMOTE TV:

 Για το ματς: "Είναι αλήθεια ότι σαν άνθρωποι θέλουμε να τα καταφέρνουμε γρήγορα. Χρειάζεται υπομονή. Με βάση τις οδηγίες του προπονητή προσπαθήσαμε να τις εφαρμόσουμε ήταν να δείξουμε εξυπνάδα για να πάρουμε αυτό που θέλαμε".



Για τα δύο όμορφα γκολ που πέτυχε (ειδικά το πρώτο) και τα σχόλια που είπαν: "Έχουν πει τα πάντα. Είμαι χαρούμενος για τα σχόλιά τους, είναι περιττά τα λόγια μου. Μερικές φορές τα χρειαζόμαστε αυτά τα σχόλια. Φέτος η χρονιά μου δεν ήταν τέλεια δεν πάει όπως την σχεδίασα, γιατί μερικές φορές ο Θεός κάνει άλλα σχέδια. Ένας ποδοσφαιριστής στη θέση μου χρειάζεται μια θετική ενέργεια".

Για το αν σκέφτηκε το πρώτο του γκολ στην κίνηση ή το είχε εξ αρχής στον νου του: "Κατά τη διάρκεια της κίνησης το σκέφτηκα. Είδα που βρισκόμουν. Πήρα την απόφαση και ευτυχώς η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα".
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.