Header Ads


Μαθεύτηκε λίγες ώρες πριν το Λαμία-ΑΕΚ: Ποιος παίκτης είναι στην αποστολή τελικά;

Μαθεύτηκε λίγες ώρες πριν το Λαμία-ΑΕΚ: Ποιος παίκτης είναι στην αποστολή τελικά;


Ο Κώστας Κετσετζόγλου δήλωσε βέβαιος πως η ΑΕΚ θα αντιπαρέλθει τις αρκετές απουσίες που έχει η αποστολή για τη Λαμία.

Την πεποίθηση πως η ΑΕΚ έχει τον τρόπο να καλύψει τις απουσίες που έχει και στο ματς με τη Λαμία εξέφρασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.




«Δεν θεωρώ καν πρόβλημα πλέον τις απουσίες, γιατί έτσι όπως φτιάχτηκε η ομάδα το καλοκαίρι είναι για να παίζει με την ίδια ένταση παρά τα όποια προβλήματα. Πάντα η ΑΕΚ έχει λύσεις. Θα λείψουν Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ και Φερνάντες, αλλά θα είναι έτοιμοι με την επανέναρξη. 

Ο Γκαρσία είναι στην αποστολή για σήμερα και θα δούμε αν θα παίξει. Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο στο διάστημα της διακοπής, η ΑΕΚ μπορεί να είναι πλήρης όταν ξαναρχίσει το πρωτάθλημα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί θα ακολουθήσουν τρία ντέρμπι. Με τον τρόπο που δουλεύει ο Αλμέιδα, ο στόχος είναι να είναι όπως πρέπει στα playoffs», σημείωσε.



Όσο για την ενδεκάδα είπε: «Ο Στάνκοβιτς θα είναι στο τέρμα, στην άμυνα πιθανότατα θα επιστρέψει ο Πήλιος αριστερά με τον Ρότα φαβορί για δεξιά, ο Μουκουντί είναι έτοιμος αλλά σήμερα λογικά θα παίξουν ξανά ο Κάλενς με τον Βίντα. Γιόνσον και Λιούμπισιτς θα είναι στο κέντρο, θα πάει ο Πινέδα αριστερά και ο Ελίασον δεξιά, με τον Μάνταλο πίσω από τον Πόνσε».





ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.