Header Ads


Μπροστά από Λαουτάρο και Ντιμπάλα: Πρώτος Αργεντινός σκόρερ σε όλο τον κόσμο ο Πόνσε!

Μπροστά από Λαουτάρο και Ντιμπάλα: Πρώτος Αργεντινός σκόρερ σε όλο τον κόσμο ο Πόνσε!


Τρομερός Έκι Πόνσε - Πρώτος σε όλο τον κόσμο!
Ειδική αναφορά στον Εζεκιέλ Πόνσε και στο τρομερό 2024 που διανύει έκανε η ισπανική «AS» τονίζοντας ότι ο επιθετικός της ΑΕΚ είναι ο πρώτος Αργεντινός σκόρερ του νέου έτους!




Παρά το «μουδιασμένο» του ξεκίνημα, ο Εζεκιέλ Πόνσε πάτησε το...κουμπί και πλέον σκοράρει ασταμάτητα με τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο Αργεντινός επιθετικός έχει ήδη φτάσει τα 11 γκολ στην Super League, πετυχαίνοντας το ένα γκολ πίσω από το άλλο μέσα στο 2024.

Μάλιστα, η ισπανική «AS» έκανε ειδική αναφορά στον «καυτό» Πόνσε. Οι Ισπανοί έφτιαξαν ένα γενικό αφιέρωμα με τους κορυφαίους Αργεντινούς σκόρερ του 2024, με τον Πόνσε να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με 10 γκολ, μπροστά από ποδοσφαιριστές όπως οι Λαουτάρο Μαρτίνες και Πάουλο Ντιμπάλα!



«Ο Εζεκιέλ Πόνσε έχει ανακτήσει και πάλι τη φόρμα του και το 2024 είναι ο κορυφαίος Αργεντινός σκόρερ με 10 γκολ. Ο επιθετικός της ΑΕΚ έχει σκοράρει περισσότερες φορές από σπουδαίους ποδοσφαιριστές όπως οι Μαρτίνες και Ντιμπάλα. Στα 26 του, έχει δρόμο ακόμα ωστόσο φαίνεται ότι η Ελλάδα είναι ο τόπος που του δίνει αυτοπεποίθηση.

Στην αρχή της φετινής σεζόν δυσκολεύτηκε αλλά το νέο έτος πηγαίνει πολύ καλά για τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και κατάφερε να πετύχει εννιά γκολ στα πρώτα επτά παιχνίδια του 2024. Ξεχωρίζουν οι εμφανίσεις του απέναντι σε Ατρόμητο, ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα. Τα γκολ του Πόνσε έχουν βοηθήσει την ΑΕΚ που βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω από τον ΠΑΟΚ», αναφέρει η ισπανική «AS» στο ειδικό αφιέρωμα που έκανε στον Πόνσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη λίστα βρίσκεται και ο Χουάν Μιριτέλο του Αστέρα Τρίπολης ο οποίος έχει πετύχει 7 γκολ μέσα στο 2024.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.