Header Ads


Το συμβόλαιο Κουζμίνσκας στην ΑΕΚ και οι φήμες για Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό!

Το συμβόλαιο Κουζμίνσκας στην ΑΕΚ και οι φήμες για Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό!


Τι αναφέρει δημοσίευμα - Πάει Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό ο Κουζμίνσκας;

Πόσα χρήματα παίρνει από την Ένωση και τι θα γίνει το καλοκαίρι για τον κορυφαίο παίκτη της ομάδας.

Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε από τους ανθρώπους τού Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού η εμφάνιση του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και οι 40 πόντοι που πέτυχε στο παιχνίδι τής ΑΕΚ εναντίον τής Χάποελ Χολόν, άσχετα αν οι Κιτρινόμαυροι αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του BCL.




Ο 34χρονος Λιθουανός άσος, που μπορεί να παίξει με επιτυχία τόσο στη θέση 4 αλλά υπό προϋποθέσεις μπορεί να ακουμπήσει και στη θέση 5 αλλά και στη θέση 3 (λόγω του σουτ που διαθέτει) είναι εξαιρετική περίπτωση, με πολλές παραστάσεις στην καριέρα του, και είναι γεγονός ότι αποτέλεσε μεγάλη επιτυχία τής Ένωσης το γεγονός ότι είχε υπογράψει συμβόλαιο μαζί του το περασμένο καλοκαίρι.

Είχε θητεία στο ΝΒΑ με τους Νικς, ενώ στην Ευρώπη έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Ζαλγκίρις, Ολίμπια Μιλάνο, Μάλαγα, Ζενίτ, Λοκομοτίβ Κούμπαν. 



Το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2019/20 προφανώς δεν θα θέλει και ο ίδιος να το θυμάται, καθώς ήταν επιλογή του Ντέιβιντ Μπλατ (-που λίγο καιρό μετά όμως είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση), δεν έπαιξε με τον Κεζμούρα και αποχώρησε κάπου στα τέλη Νοεμβρίου.

Για να επιστρέψουμε σε αυτό που λέγαμε στην αρχή, τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός δεν είδαν με καθόλου άσχημο μάτι την εμφάνισή του και την 40άρα που πέτυχε εναντίον της Χάοπελ Χολόν. Γιατί ο 34χρονος άσος είναι δοκιμασμένη λύση σε επίπεδο Ευρωλίγκας, δείχνει ότι έχει ξεπεράσει πλήρως το κάταγμα στο χέρι που είχε υποστεί στα τέλη του 2023 και, φυσικά, μπορεί να είναι μια πρώτης τάξης λύση με λίγα χρήματα.



Στην ΑΕΚ, που η συμφωνία μαζί του λήγει το προσεχές καλοκαίρι (άρα μένει ελεύθερος!), λαμβάνει μόλις 250.000 ευρώ τον χρόνο - Καμία σχέση δηλαδή με τα 2,4 εκατ. ευρώ που παίρνει για κάθε χρόνο συμβολαίου ο Χουάντσο ή τις (πεταμένες) 800.000 ευρώ τού Λουκ Σίκμα στο Λιμάνι - Θα μπορούσε, δηλαδή, ως Νο2 λύση να βρίσκεται τόσο στους Πράσινους όσο και στους Ερυθρόλευκους και, μάλιστα, να προσφέρει περισσότερα.

Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι περνάει και από τη σκέψη των ανθρώπων των δύο συλλόγων, όχι μόνο τώρα αλλά από την αρχή τής σεζόν που παρακαλουθούν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Κουζμίνσκας. Αν και πρέπει να πούμε ότι τόσο η ηλικία του όσο και το γεγονός ότι πιάνει θέση ξένου είναι ανασταλτικοί παράγοντες.

Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν πολλά 4άρια που μπορούν να πετύχουν 40 πόντους σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, που ακριβώς λόγω των χαρακτηριστικών που έχουν (ύψος/2,06 μ. και σουτ) να μπορούν υπό προϋποθέσεις να δώσουν λύσεις τόσο στη θέση 5 όσο και στην 3...
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.