Header Ads


Αλμέιδα: «Χαρούμενος για την προσπάθεια των παικτών, ήταν καλοί, πήραν σοβαρά το ματς!»

Αλμέιδα: «Χαρούμενος για την προσπάθεια των παικτών, ήταν καλοί, πήραν σοβαρά το ματς!»


Όσα ανέφερε ο Ματίας Αλμέιδα μετά τη νίκη της ΑΕΚ στην Κύπρο..

Η ΑΕΚ ήταν σοβαρή και στο φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο, με τον Ματίας Αλμέιδα να τονίζει μετά το ματς πως οι παίκτες του έδειξαν την απαραίτητη σοβαρότητα στο παιχνίδι.




Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Όμορφο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Σε τέτοιου είδους φιλικά δίνουμε χρόνο σε παίκτες που δεν παίζουν αρκετά. Είμαι χαρούμενος για τον λόγο που ήρθαμε που είναι τα 70 χρόνια του Απόλλωνα.

Είμαι πολύ χαρούμενος από την προσπάθεια των παικτών μου γιατί το πήραν σοβαρά και ήταν καλοί. Δυστυχώς σταμάτησαν τα πλέι οφ αλλά όταν αρχίσουν ξανά ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι και να πετύχουμε τους στόχους μας».



Για το παρατσούκλι «Πελάδο»: «Όταν πήγα στη Ρϊβερ Πλέιτ για να δοκιμαστώ στα 13, από εκεί ξεκίνησε. Είναι αλήθεια ότι είχαμε ένα προπονητή που μας φώναζε με τα χρώματα φανελών, εγώ είχα πολύ κοντά μαλλιά και με φώναζε πελάδο που σημαίνει κοντοκουρεμένος – ξυρισμένος».

Αν δοκίμασε σούβλα: «Ξέρω πως μαγειρεύετε εδώ αλλά είμαι πολύ καλύτερος ψήστης παρά προπονητής, εδώ δέχομαι τον ανταγωνισμό. Το αρνί το μαγειρεύουμε παρόμοια»



Για τον κόσμο: «Θέλω να τους ευχαριστήσω για απόψε. Είχαμε έρθει ξανά στην Κύπρο και το καλωσόρισμα ήταν ζεστό».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.