Header Ads


Άρης - ΑΕΚ κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα

Άρης - ΑΕΚ κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα


Άρης - ΑΕΚ κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα

Άρης - ΑΕΚ κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα: Η ΑΕΚ ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 3 Μαρτίου (19:30, NOVASPORTS PRIME) για να αντιμετωπίσει τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League με στόχο φυσικά την νίκη που θα την διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μια απαιτητική δοκιμασία για την «Ένωση» στην προσπάθειά της να συνεχίσει αλλά και να μπει στα Playoffs ούσα στην κορυφή της βαθμολογίας. Την περασμένη αγωνιστική η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα σημείωσε την 6η της νίκη στα επτά τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα, επικρατώντας 4-2 του ΠΑΣ Γιάννινα στην OPAP Arena.

Βέβαια, ο Άρης μόνο εύκολο αντίπαλο δεν συνιστά. Κάτι που οι «κίτρινοι» έχουν αποδείξει αφενός με τις νίκες τους στο «Κλ. Βικελίδης» επί Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ (και με άλλες καλές τους εμφανίσεις κόντρα στο υπόλοιπο «Big-5»), αφετέρου με τον αποκλεισμό στο Κύπελλο στον οποίο υποχρέωσαν στα μέσα του Ιανουαρίου την ΑΕΚ.

Άρης - ΑΕΚ Κανάλι

Η αναμέτρηση Άρης - ΑΕΚ της 26ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, θα μεταδοθεί μέσα από τα αθλητικά κανάλια της NOVA/EON και συγκεκριμένα από το NOVA SPORTS PRIME. Με τους συνδρομητές της NOVA/EON να έχουν πρόσβαση και στο live streaming βίντεο του αγώνα.

Άρης - ΑΕΚ Live Streaming: Με Αραούχο και Ρότα η αποστολή

Έτοιμη η ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Άρη, την Κυριακή (3/3, 19:30) για την 26 αγωνιστική (και τελευταία της κανονικής διάρκειας) της Stoiximan Super League.

Μάλιστα, όπως φαίνεται από το βίντεο που ανήρτησε στα σόσιάλ της η «κιτρονόμαυρη» ΠΑΕ, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι Σέρχιο Αραούχο και Λάζαρος Ρότα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αργεντινός άσος είχε αγωνιστεί βασικός -σκοράροντας κιόλας- με την ΑΕΚ Β την Πέμπτη (29/2), ύστερα από δική του επιθυμία ώστε να αποκτήσει ρυθμό μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό

Άρης - ΑΕΚ Live Streaming: Χωρίς Νταρίντα, Σαμόρα και Πάρντο ο Άρης κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Άρης τελείωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής (03/03, 19:30) με την ΑΕΚ, με το οποίο οι δύο ομάδες θα ολοκληρώσουν την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Ο Άκης Μάντζιος δεν ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του, ωστόσο είναι δεδομένο πως δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Βλαντιμίρ Νταρίντα, Άλβαρο Σαμόρα αλλά και τον τραυματία Ρουμπέν Πάρντο.

Άρης - ΑΕΚ Live Streaming: | Links:

Η αναμέτρηση Άρης - ΑΕΚ της 26ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, θα μεταδοθεί μέσα από τα αθλητικά κανάλια της NOVA/EON και συγκεκριμένα από το NOVA SPORTS PRIME.

Δυστυχώς, στους αγώνες της Stoiximan Super League δεν υπάρχει η υπηρεσία Live Streaming.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.