Header Ads


Οι τελευταίες πληροφορίες για την 11αδα της ΑΕΚ με Ολυμπιακό!

Οι τελευταίες πληροφορίες για την 11αδα της ΑΕΚ με Ολυμπιακό!


Τι ετοιμάζει ο Αλμέιδα..

Το γεμάτο οπλοστάσιο της ΑΕΚ προσφέρει πολλές επιλογές στον Ματίας Αλμέιδα για το αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (20:30), όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.




«Στα ντέρμπι δεν υπάρχουν φαβορί. Αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, η ΑΕΚ θα έχει για πρώτη φορά όλο το ρόστερ διαθέσιμο. Θα δούμε παίκτες που θα μπορούσαν να είναι βασικοί να μένουν εκτός αποστολής. Μπορεί κάποιες επιλογές που περιμέναμε σήμερα να τις δούμε στα επόμενα ντέρμπι, είναι δύσκολο να πάει με την ίδια ενδεκάδα με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ», ανέφερε αρχικά.

Όσο για την ενδεκάδα; «Ο Στάνκοβιτς είναι ο βασικός τερματοφύλακας, στα άκρα Ρότα και Πήλιος έχουν προβάδισμα και στόπερ θεωρώ σίγουρο το Βίντα-Μουκουντί. Στο κέντρο δεν ξέρω αν θα πάει με Γιόνσον και Σιμάνσκι μαζί, με τον Πινέδα σε άλλη θέση, δηλαδή είτε αριστερά αντί του Γκατσίνοβιτς είτε πίσω από τον φορ αντί του Τσούμπερ. 



Αν επιλεγεί ο Πινέδα με έναν εκ των Γιόνσον ή Σιμάνσκι, με τον Γκατσίνοβιτς αριστερά, τον Άμραμπατ δεξιά και τον Τσούμπερ πίσω από τον Γκαρσία. Αν και βλέπω ο Πόνσε να ξεκινά σε κάποιο από τα τρία ντέρμπι. Το θετικό είναι πως ό,τι και να γίνει η ΑΕΚ θα έχει πέντε παίκτες εν δυνάμει βασικούς να φέρει από τον πάγκο, πράγμα που είναι μεγάλο όπλο».

Τέλος, σχολίασε τα σενάρια από το Ισραήλ για τον 24χρονο Ανγκολέζο αριστερό εξτρέμ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μίλσον: «Τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν με αυτά που θα ήθελε η ΑΕΚ. Σίγουρα θα κινηθεί για ακραίο το καλοκαίρι, οι Ισραηλινοί δεν νομίζω να τα έχουν βγάλει από το μυαλό τους, αλλά από την ΑΕΚ δεν λένε τίποτα. Είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση».




Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.