Header Ads


Τα τελευταία δεδομένα για την 11αδα της ΑΕΚ με Άρη

Τα τελευταία δεδομένα για την 11αδα της ΑΕΚ με Άρη


Λίγες ώρες απομένουν από τη «δοκιμασία» της ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ήδη κυκλοφορούν διάφορα σενάρια περί της ενδεκάδας που σκέφτεται να παρατάξει ο Ματίας Αλμέιδα.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα ένα-ένα... Κατ' αρχήν είναι δεδομένο πως θα δούμε νέα πρόσωπα εν συγκρίσει με τους «11» που ξεκίνησαν το ματς της περασμένης Τετάρτης με τον ΠΑΣ Γιάννινα (4-2) που η ΑΕΚ επικράτησε με ανατροπή.




Και ας πάμε να δούμε τι παίζει με την 11άδα; Δεδομένα κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Στην άμυνα το δίδυμο Βίντα-Κάλενς δύσκολα θα σπάσει, ενώ υπάρχει μάχη στις αμυντικές πτέρυγες. 

Ο Χατζισαφί και ο Πήλιος είναι οι δύο επιλογές για τα αριστερά, ενώ ο Ρότα, με δεδομένο πως πλέον βρίσκεται στο 100%, αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στο δεξί άκρο.



Στον άξονα, Γιόνσον και Σιμάνσκι διεκδικούν τη θέση του αμυντικού μέσου, με τους Πινέδα-Λιούμπιτσιτς να διεκδικούν τη θέση στο «8», με τον Κροάτη να έχει ένα προβάδισμα. 

Στις πτέρυγες, θα βρίσκονται οι Άμραμπατ-Ελίασον, ενώ Στην επίθεση, όλα δείχνουν Πόνσε από την αρχή, ενώ ο Μάνταλος φαίνεται να έχει προβάδισμα για την θέση πίσω από τον φορ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.