Header Ads


Άρης – ΑΕΚ 0-3: Στον Τελικό του Κυπέλλου οι Κοριτσάρες

Άρης – ΑΕΚ 0-3: Στον Τελικό του Κυπέλλου οι Κοριτσάρες


Μεγάλο ντέρμπι στα δύο πρώτα σετ, περίπατος της ΑΕΚ στο τρίτο και η ΑΕΚ προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου επικρατώντας με 3-0 του Άρη στον πρώτο ημιτελικό του Final-4 Κυπέλλου Γυναικών που διεξάγεται στο Λουτράκι.

Όπως αναμενόταν, καθώς ήταν το μεγάλο φαβορί, η ΑΕΚ έγινε η πρώτη ομάδα που κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Final-4 Κυπέλλου Γυναικών που διεξάγεται στο Λουτράκι. 




Η Ένωση μπορεί να δυσκολεύτηκε στα δύο πρώτα σετ, αλλά στο τρίτο έκανε περίπατο επικρατώντας με 3-0 (23-25, 23-25, 15-25) του Άρη και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής.

Ντέρμπι το πρώτο με την ΑΕΚ να το παίρνει στις λεπτομέρειες



Πριν τον πρώτο ημιτελικό η ΑΕΚ φάνταζε ως το μεγάλο φαβορί για να πάρει την πρόκριση για τον τελικό. Η Ένωση κατάφερε να κάνει το 0-1 στα σετ, σε ένα ματς στο οποίο ο Άρης πάλεψε και με το παραπάνω. Οι «κίτρινες» ήταν συνεχώς μέσα στο σκορ, ενώ προηγήθηκαν και με δύο πόντους. Οι «κιτρινόμαυρες» αντέδρασαν και πήραν και πάλι προβάδισμα με 19-23, όμως οι τυπικά γηπεδούχες δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν στο 21-24 να κάνουν το 23-24 με την Τσάριτς να κάνει το 23-25 και το 0-1.

Με ένα 6-0 στο τέλος έκανε το 0-2 η Ένωση



________
Ακόμα μεγαλύτερο ήταν το ντέρμπι στο δεύτερο σετ. Εκεί η ο Άρης πήρε από την αρχή το προβάδισμα και πιέζοντας στο σερβίς, κλείνοντας μαζί και στο μπλοκ πήρε από νωρίς μια διαφορά. Μια διαφορά που κράτησε μέχρι και το 22-18. Στο σημείο εκείνο πήγε στο σερβίς για την Ένωση η Κωνσταντινίδου και όλα άλλαξαν. Οι τυπικά φιλοξενούμενες (γιατί ουσιαστικά ήταν γηπεδούχες) έκαναν έναν εντυπωσιακό σερί 6-0 με την έμπειρη πασαδόρο να πιέζει στο σερβίς, την Κοσμά να βγάζει εξαιρετικές άμυνες και την Στράντζαλη να περνάει όλες τις επιθέσεις, φτάνοντας έτσι στο 0-2 επίσης με 23-25.

Άνετα το τρίτο και πρόκριση στον τελικό

Το τρίτο και τελευταίο όπως εξελίχθηκε σετ η κυριαρχία της ΑΕΚ ήταν τέτοια που δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδραση στον Άρη που στα δύο προηγούμενα πάλεψε και με το παραπάνω. Η Ένωση πήρε από νωρίς ένα προβάδισμα που συνεχώς μεγάλωνε φτάνοντας και τους 7 πόντους (9-16). Ένα προβάδισμα που είχε να κάνει με την πίεση στο σερβίς, αλλά και το άγχος που δεν είχαν οι φιλοξενούμενες μετά το 0-2. Η ομάδα του Γιουνούς Οτσάλ δεν κατέβασε το πόδι από το γκάζι φτάνοντας έτσι με χαρακτηριστική άνεση στο 0-3 παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.