Header Ads


Σωτήρης Τσιλούλης: Ποιος είναι ο Έλληνας εξτρέμ της Λαμίας που υπέγραψε στην ΑΕΚ (vids)

Σωτήρης Τσιλούλης: Ποιος είναι ο Έλληνας εξτρέμ της Λαμίας που υπέγραψε στην ΑΕΚ (vids)


Εξαργυρώνει την πρόοδο του και την εντυπωσιακή χρονιά που κάνει φέτος με την φανέλα της Λαμίας (5 γκολ / 3 ασίστ) με την μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Αθόρυβα η ΑΕΚ προχώρησε σε μια έξυπνη μεταγραφή εν όψει καλοκαιριού κλείνοντας τον Σωτήρη Τσιλούλη όπως αποκάλυψε ο Λεωνίδας Βόκολος στη συνέντευξη Τύπου. 




Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που εξαργυρώνει τη διαρκή πρόοδο του και την εντυπωσιακή χρονιά που κάνει φέτος με την φανέλα της Λαμίας, όπου αποτελεί ένα απο τα πιο δυνατά επιθετικά όπλα για την ομάδα της Φθιώτιδας έχοντας εξαιρετική εικόνα και στα μεγάλα παιχνίδια με πιο πρόσφατο το ντέρμπι με τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο όπου σκόραρε με φοβερή κεφαλιά! 

Ο 29χρονος άσος, εκ των κορυφαίων της Λαμίας είναι στην θέση του από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος την τρέχουσα σεζόν (21 συμμετοχές/5γκολ/3ασίστ). Έμενε ελεύθερος τον Ιούνιο και μπορούσε να διαπραγματευτεί και να συμφωνήσει με άλλη ομάδα, από την στιγμή που μπήκε στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου του. Μάλιστα αποτελούσε στόχο ομάδων απο την Ελάδα και την Ευρώπη. Η ΑΕΚ ωστόσο με γρήγορες κινήσεις απέσπασε την υπογραφή του και θα τον έχει στο δυναμικό της απο το καλοκαίρι.



Ο Σατήρης Τσιλούλης έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Λάρισας, Πανιώνιο, Απόλλωνα Αθηνών αλλά το "μπαμ' το έκανε φορώντας την φανέλα της Λαμίας τα δύο τελευταία χρόνια. Πέρυσι είχε 30 συμμετοχές, 4 γκολ και 2 ασίστ, ενώ φέτος μετρα  21 συμμετοχές/5γκολ/3ασίστ. 







Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.