Header Ads


Ξέσπασε ο αδερφός του Μιχάλη: «Γιατί τους άφησαν ελεύθερους; Δεν θα δικαστούν ποτέ οι Κροάτες» (vid)

Ξέσπασε ο αδερφός του Μιχάλη: «Γιατί τους άφησαν ελεύθερους; Δεν θα δικαστούν ποτέ οι Κροάτες» (vid)


Ο αδερφός του Μιχάλη Κατσούρη ξέσπασε για τον τρόπο που χειρίστηκε η ελληνική δικαιοσύνη την υπόθεση της δολοφονίας του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ.

Ο αδερφός του Μιχάλη Κατσούρη που δολοφονήθηκε το καλοκαίρι μετά από την επίθεση χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια, μίλησε στην ΕΡΤ για την ατιμωρησία που υπάρχει στην Ελλάδα σχετικά με τα περιστατικά οπαδικής βίας.




«Στην οπαδική βία βλέπω ότι δεν υπάρχει τιμωρία. Σπάνε, χτυπάνε, σκοτώνουν και με έναν μαγικό τρόπο βγαίνουν όλοι έξω. Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται. Η αλήθεια είναι ότι εμείς περιμένουμε ακόμα το γιατί. Γιατί ήρθανε τόσα χιλιόμετρα αυτοί χωρίς να τους σταματήσουνε, έστω να κάνουνε κάτι... Το ξέρανε όλοι. Άλλο ένα γιατί; Γιατί τους αφήσαν ελεύθερους; Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα δικαστούν ποτέ στην πραγματικότητα. Γιατί όταν θα γίνει το δικαστήριο δεν νομίζω να έρθουν, εκτός από τους δικηγόρους τους», είπε αρχικά.

«Όταν είδα τα βίντεο, δεν το πίστευα. Εγώ έβλεπα ένα στρατό με αυτοκίνητα, με κουκουλοφόρους... Ήταν αδιανόητο», συμπλήρωσε.



Υπενθυμίζεται ότι τον Δεκέμβριο του 2023 έχουν αφεθεί ελεύθεροι και οι 105 χούλιγκαν, οι οποίοι είχαν προφυλακιστεί το περασμένο καλοκαίρι με απόφαση των αρμοδίων ανακριτικών και εισαγγελικών αρχών, κατηγορούμενοι για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη. 

Οι δικαστικές αρχές έκαναν δεκτές τις αιτήσεις αποφυλάκισης που είχαν καταθέσει οι κατηγορούμενοι, επιβάλλοντας τους περιοριστικούς όρους όπως απαγόρευση εισόδου στη χώρα για να την παρακολούθηση αγώνων και καταβολής εγγυοδοσίας 1.000 ευρώ.

Συνολικά εκτός φυλακής βρίσκονται 102 Κροάτες, δύο Έλληνες και ένας κατηγορούμενος αλβανικής καταγωγής.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.