Header Ads


Ιδέα Μελισσανίδη η ταινία για τον Στέλιο Καζαντζίδη! (vid)

Ιδέα Μελισσανίδη η ταινία για τον Στέλιο Καζαντζίδη! (vid)


Η σεναριογράφος της βιογραφικής ταινίας γα τον σπουδαίο ερμηνευτή, Κατερίνα Μπέη μιλά αποκλειστικά στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» - Τι αποκάλυψε για ταινία για τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Η ζωή του μεγάλου Στέλιου Καζαντζίδη θα γίνει ταινία και η σεναριογράφος της βιογραφικής ταινίας, Κατερίνα Μπέη μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» στον ALPHA, κάνοντας μία μεγάλη αποκάλυψη. 




Όπως τόνισε αυτή η ταινία ήταν μια ιδέα του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος έχει λατρεία με τον Στέλιο Καζαντζίδη. 

«Η ιδέα ξεκίνησε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος είχε δει την ''Ευτυχία'' και έχει πάθος με τον Στέλιο Καζαντζίδη», είπε στην Ναταλία Γερμανού η σεναριογράφος για τον Μελισσανίδη εξηγώντας τι έγινε.



«Έκανε μια επαφή με την εταιρία παραγωγής και στη συνέχεια κάναμε ένα ραντεβού. Στη συνέχεια μιλήσαμε μεταξύ μας για να δούμε τι έχει περισσότερο ενδιαφέρον και αποφασίσαμε ότι πιο μεγάλη γοητεία έχει το ξεκίνημά του. Πως ένα παιδί που είδε τον μπαμπά του να πεθαίνει επειδή τον έσπασαν στο ξύλο οι Χίτες μπροστά στα μάτια του, έγινε ξαφνικά ο πατέρας της οικογένειας σε ηλικία 13-14 ετών», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια η Κατερίνα Μπέη μίλησε για άλλες πτυχές της προσωπικότητας του κορυφαίου λαϊκού τραγουδιστή, τις οποίες παρουσιάζει η βιογραφική αυτή ταινία.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.