Header Ads


Αυτή είναι η αλήθεια: Η βλάβη στο VAR και το πεντακάθαρο γκολ του Πόνσε (vid)

Αυτή είναι η αλήθεια: Η βλάβη στο VAR και το πεντακάθαρο γκολ του Πόνσε (vid)


Η προπαγάνδα κατά της ΑΕΚ έχει δώσει ρεσιτάλ πάλι.. Διαβάστε τι πραγματικά έγινε..
Η φάση με το 4-2 της ΑΕΚ και το γκολ του Έκι που ορθότατα μέτρησε και το VAR




Καταρχάς ξεκινάμε από τα βασικά, που κάθε κουβέντα το κλείνει: το γκολ ήταν πεντακάθαρο. Ούτε οφσαιντ υπήρχε, ούτε χέρι του Πόνσε. Ο Έκι καρφώνει τη μπάλα στα δίχτυα με καρφωτή κεφαλιά πεντακάθαρα όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.



Πάμε και στο VAR που «γέννησε» νέες γραφικότητες. Πράγματι υπήρχε βλάβη στο VAR εκεί την ώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες το πρόβλημα ήταν στο κεντρικό σύστημα στο Μαρούσι για λίγα λεπτά. Δεν είχε σχέση με την εγκατάσταση του VAR δηλαδή που υπάρχει στο γήπεδο, ούτε με το VAR στην Αγιά Σοφιά. Το πρόβλημα κράτησε για λίγα λεπτά και ευθύνεται το κεντρικό σύστημα στο Μαρούσι.

Επιπλέον, δεν υπήρξε καν διαμαρτυρία από τον ΠΑΣ για το γκολ του Πόνσε. Ούτε από παίκτες, ούτε από τον πάγκο. Οπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο οι παίκτες του ΠΑΣ που ειναι στη φάση μετά το γκολ δεν σηκώνει κανείς χέρι για διαματρυρία ζητώντας κάτι. Είδαν οι άνθρωποι το γκολ απο απόσταση αναπνοής πως ήταν ορθότατο. 



Η απορία που υπήρχε είναι γιατί καθυστερούσε να ξεκινήσει ξανά το παιχνίδι μετά το καθαρό γκολ του Πόνσε. Κανείς δεν φαντάστηκε ότι θα γινόταν τσεκ τόση ώρα για το γκολ και ρωτούσαν να μάθουν τι συμβαίνει. Με απλά λόγια: Το βασικό είναι πως το γκολ του Πόνσε ήταν πεντακάθαρο. Από εκεί και έπειτα το πρόβλημα λίγων λεπτών στο VAR αφορούσε τα κεντρικά στο Μαρούσι.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.