Header Ads


Αίτημα από ΕΠΟ: Αλλαγή στο πρόγραμμα των playoffs της Superleague για την Εθνική!

Αίτημα από ΕΠΟ: Αλλαγή στο πρόγραμμα των playoffs της Superleague για την Εθνική!


Η ΕΠΟ ζήτησε να μην διεξαχθεί στις 17 Μαρτίου, όπως έχει προγραμματιστεί, η 2η αγωνιστική των play-offs με σκοπό η Εθνική να προετοιμαστεί καλύτερα για το final four του Nations League.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το «μεγάλο» ραντεβού της Εθνικής μας στα play-offs του Nations League, όπου στις 21 του επόμενου μήνα θα υποδεχθεί το Καζακστάν στον ημιτελικό του Final 4 του group της.




Εάν η «γαλανόλευκη» πάρει τη νίκη θα παίξει μερικές ημέρες μετά (26/3) στον τελικό και με φόντο ένα «εισιτήριο» για το EURO της Γερμανίας, όπου θα κληθεί να επιστρέψει στις μεγάλες διοργανώσεις.

Στο πλαίσιο αυτό ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στο καλεντάρι της Stoiximan Super League και να μην διεξαχθεί η 2η αγωνιστική των play-offs στις 17 Μαρτίου, όπως και έχει προγραμματιστεί, με σκοπό να αποδεσμευτούν νωρίτερα από τα clubs τους όσοι οι διεθνείς μας αγωνίζονται στους εγχώριους «μεγάλους». 



Ετσι θα ενσωματωθούν άμεσα στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, με σκοπό να υπάρξει καλύτερη προετοιμασία της Εθνικής μας για τα δύο ματς που ακολουθούν, στις 21 και καλός εχόντων των πραγμάτων στις 26 Μαρτίου.

Το σχετικό αίτημα έχει ήδη αποσταλεί από την ΕΠΟ στη διοργανώτρια αρχή, προβάλει ως πιθανό να γίνει αποδεκτό και αυτόματα στα play-offs θα προστεθεί μία εμβόλιμη αγωνιστική.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.