Header Ads


Παναιτωλικός - Ολυμπιακός κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα


Παναιτωλικός - Ολυμπιακός κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα: Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League με στόχο να διατηρήσει το απόλυτο νικών με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο. 

Οι «ερυθρόλευκοι» σκέφτονται μόνο νίκες κόντρα σε Παναιτωλικό και Βόλο στο φινάλε της κανονικής περιόδου ώστε να μπουν με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία στα playoffs. Με σκοπό να φτιάξουν και την ψυχολογία τους ενόψει των αναμετρήσεων με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Conference League.

Ο Παναιτωλικός στην αντίπερα όχθη θα παλέψει δίχως άγχος με στόχο αφενός να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός και αφετέρου για να πάρει αν είναι δυνατόν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός Κανάλι

Η αναμέτρηση Παναιτωλικός - Ολυμπιακός της 25ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, θα μεταδοθεί μέσα από τα αθλητικά κανάλια της COSMOTE και συγκεκριμένα από το COSMOTE SPORT 1 HD. Με τους συνδρομητές της COSMOTE να έχουν πρόσβαση και στο live streaming βίντεο του αγώνα.

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός Live Streaming: Χωρίς Ροντινέι, Κάρμο, Όρτα και Φορτούνη στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός - Επιστροφή για Ζέλσον Μαρτίνς

Με αρκετές απουσίες η αποστολή του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό.

Συγκεκριμένα, εκτός του τιμωρημένου Μπιανκόν, δεν βρίσκονται σε αυτή οι Κάρμο, Ροντινέι, Όρτα και Φορτούνης, ενώ αντιθέτως, επιστρέφει ο Ζέλσον Μαρτίνς.

Αναλυτικά:

Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγκα, Κίνι, Βέζο, Ρίτσαρντς, Ρέτσος, Ντόη, Τσικίνιο, Ιμπόρα, Μαρτίνς, Αλεξανδρόπουλος, Καμπράλ, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς, Ναβάρο

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός Live Streaming: Με επιστροφές, αλλά και απουσίες ο Παναιτωλικός κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Γιάννης Πετράκης δεν θα έχει στη διάθεση του τον Χουάνπι που είναι τιμωρημένος, καθώς επίσης και τους Μλάντεν, Μπαλντασάρα, Στεργιάκη, Μπακάκη. Αντίθετα ο Έλληνας τεχνικός είδε να επιστρέφει ο Καρέλης και ο Μπρούνο Ντουάρτε.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Καπίνο, Ταμπίντζε, Οικονόμου, Καρέλης, Μπελεβώνης, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομόνακο, Μπουζούκης, Ντίας, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Μπαμπόκ, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας.

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός Live Streaming: | Links:

Η αναμέτρηση Παναιτωλικός - Ολυμπιακός της 25ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, θα μεταδοθεί μέσα από τα αθλητικά κανάλια της COSMOTE και συγκεκριμένα από το COSMOTE SPORT 1 HD.

Δυστυχώς, στους αγώνες της Stoiximan Super League δεν υπάρχει η υπηρεσία Live Streaming.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.