Header Ads


Η βράβευση Αλμέιδα ως προπονητή της χρονιάς στα Gazzetta Awards!

Η βράβευση Αλμέιδα ως προπονητή της χρονιάς στα Gazzetta Awards!


Ο Ματίας Αλμέιδα αναδείχθηκε ο κορυφαίος προπονητής της σεζόν στα Gazzetta Awards.

Ένα ακόμη βραβείο για τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της σεζόν στα Gazzetta Awards. 




Ο Πελάδο πήρε το βραβείο από τα χέρια του ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη και μιλώντας αναφέρθηκε στον παρτέρα του που έχει φύγει από τη ζωή ενώ ανέφερε πως θέλει να μείνει για χρόνια στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πελάδο:

«Ευχαριστώ για την τιμή και τον πρόεδρο που μου δίνει τη δυνατότητα να κάνω αυτό που αγαπώ. Ευχαριστώ τους οργανωτές του event. Για μας ένα βραβείο είναι ένα χάδι στη ψυχή. Ήμουν ποδοσφαιριστής, τώρα προπονητής, οπότε κάθε βραβείο που λαμβάνω οφείλεται στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι κάνουν δυνατή κάθε ιδέα που μπορεί να τους δώσω.



Ευχαριστώ την οικογένεια της ΑΕΚ, τον κόσμο της, την οικογένειά μου και όσους είναι εδώ. Αλλά και τον πατέρα μου που είναι στον ουρανό που θα είναι ευτυχισμένος. Μακάρι να μείνω πολλά χρόνια ακόμη στην Ελλάδα και σε αυτό το καταπληκτικό κλαμπ. Κάθε μέρα προσπαθώ για να παραμείνω εδώ γιατί είμαι ευτυχισμένος. Ευχαριστώ. Άγγιγμα στη ψυχή για όλους τους αθλητές το βραβείο αυτό», ανέφερε ο Αργεντινός τεχνικός, ο οποίος οδήγησε τον Δικέφαλο στο νταμπλ στην χρονιά της επιστροφής στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.