Header Ads


Βόμβα στη F1: Πάει Ferrari ο Χάμιλτον

Βόμβα στη F1: Πάει Ferrari ο Χάμιλτον


Έτοιμη να σκάσει η βόμβα: Επιβεβαιώνεται το σενάριο Χάμιλτον-Ferrari

Μέσα σε λίγες ώρες άρχισε να διαφαίνεται πιο καθαρά η πιθανή “βόμβα” της μεταγραφής του Λιούις Χάμιλτον στη Ferrari το 2025, καθώς από πολλές και αξιόπιστες πηγές επιβεβαιώνεται ότι βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων με τη Scuderia - αν και δεν είναι γνωστό αν έχει υπογράψει ακόμη συμβόλαιο ή κάποιου είδους προσύμφωνο.




Τα ξημερώματα η ιταλική ιστοσελίδα formu1a.uno έφερε στο φως το συναρπαστικό ενδεχόμενο της μεταγραφής του Λιούις Χάμιλτον στη Scuderia το 2025, παρότι ο Βρετανός έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2025 με τη Mercedes F1. Ωστόσο, το συμβόλαιο αυτό του δίνει την οψιόν, αν το θελήσει, να αποχωρήσει από το Μπράκλεϊ στο τέλος του 2024.

Το σενάριο της μετάβασης του Χάμιλτον στο Μαρανέλο έχει βγει στην επιφάνεια αρκετές φορές στο παρελθόν, αλλά κάθε φορά ο Βρετανός δήλωνε την πίστη του στο πρόγραμμα της Mercedes F1 - με την οποία, είτε στη McLaren είτε στην εργοστασιακή Mercedes, κέρδισε και τα 7 παγκόσμια πρωταθλήματά του.



Πριν λίγους μήνες ο ίδιος ο Λιούις παραδέχθηκε ότι είχε επαφές με τη Ferrari και με τον πρόεδρό της, Τζον Έλκαν, ο οποίος δεν έχει κρύψει την εκτίμηση που τρέφει στον Βρετανό πρωταθλητή. Ωστόσο, σε αντίθεση με τις προηγούμενες προσεγγίσεις μεταξύ των δύο πλευρών, τώρα η Ferrari φαίνεται να πείθει τον Χάμιλτον ότι μπορεί να του προσφέρει καλύτερες πιθανότητες σε σχέση με τη Mercedes για να κερδίσει το όγδοο πρωτάθλημα-ρεκόρ της καριέρας του.

Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις με τον διευθυντή της Mercedes F1, Τότο Βολφ, ο Χάμιλτον και η βρετανική ομάδα ανακοίνωσαν τον περασμένο Σεπτέμβριο την επέκταση του συμβολαίου τους για άλλα δύο χρόνια, για το 2024-’25. Όμως, τώρα για πρώτη φορά φαίνεται ότι για το 2025 υφίσταται όρος στη συμφωνία που επιτρέπει στον Χάμιλτον να αποχωρήσει - συνεπώς νομικά δεν είναι περίπλοκο να φορέσει το cavallino του χρόνου.



Παράλληλα, το σενάριο Χάμιλτον εξηγεί και τη χρονοτριβή της Ferrari στις συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του Κάρλος Σάινθ -που λήγει στο τέλος του 2024- μετά την ανακοίνωση της πολυετούς επέκτασης της συμφωνίας της με τον Σαρλ Λεκλέρ, που ανακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.