Header Ads


Τα διλήμματα Αλμέιδα για ΠΑΟΚ!

Τα διλήμματα Αλμέιδα για ΠΑΟΚ!


Ποιες θέσεις «παίζονται» στην 11αδα - Γκαρσία ή Πόνσε έχουν προβάδισμα για Τούμπα;

Ακούστε τα τελευταία νέα της ΑΕΚ από τον Κώστα Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.




Η ΑΕΚ ξεκινάει σήμερα (6/2) την προετοιμασία της για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής (11/2, 20:00) με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει μετά από καιρό… ευχάριστους πονοκεφάλους, με πολλές επιλογές για την αρχική 11άδα της «Ένωσης». 

Παράλληλα, όμως, περιμένει κιόλας να δει τι θα γίνει με τους Άμραμπατ και Βίντα. 

Ο πρώτος, θυμίζουμε, αποχώρησε με ενοχλήσεις από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Κροάτης δεν ήταν στην αποστολή, καθώς χτύπησε στην προπόνηση και κρίθηκε φρόνιμο να προφυλαχθεί.



Ο Κώστας Κετσετζόγλου, μεταφέροντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα από το «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ, τόνισε πως για τον Άμραμπατ «περιμένουμε να δούμε αν έχει κάτι σοβαρό», ενώ για τον Βίντα υπενθύμισε ότι ο ίδιος ο Αλμέιδα είπε πως αυτή την εβδομάδα θα προπονηθεί κανονικά. Επομένως, αν ο έμπειρος στόπερ είναι διαθέσιμος, δεδομένα θα ξεκινήσει στην Τούμπα.

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε στα διλήμματα του Αργεντινού τεχνικού, τονίζοντας πως «ο Λιβάι Γκαρσία έχει ένα μικρό προβάδισμα για την κορυφή της επίθεσης έναντι του Πόνσε. Είναι μια χαρά, όπως τον είδαμε και την Κυριακή. Αριστερά θα παίξει είτε ο Σιντιμπέ είτε ο Πήλιος, ενώ υπάρχει και το δίλημμα Μουκουντί ή Κάλενς».



Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ:



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.