Header Ads


Αποκλεισμός για Ιράν, στον τελικό το Κατάρ!

Αποκλεισμός για Ιράν, στον τελικό το Κατάρ!


Επιστρέφει ο Χατζισαφί στην Ελλάδα για την ΑΕΚ

Το Κατάρ κέρδισε με 3-2 το Ιράν και πέρασε στον μεγάλο τελικό του Asian Cup, κάτι που σημαίνει πως ο Εχσάν Χατζισαφί επιστρέφει στην Ελλάδα
ASIAN CUP-ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ




Κατάρ-Ιράν: 3-2

(Τζάμπερ 17’, Αφίφ 43’, Αλμόες Άλι 82’-Αζμούν 4’, Τζαχανμπάκς 52’ πεν.)

Το Κατάρ στον τελικό του Asian Cup κι έτοιμο να υπερασπιστεί τον τίτλο που κέρδισε το 2019. Οι καταριανοί κέρδισαν με 3-2 το Ιράν του Εχσάν Χατζισαφί και στον μεγάλο τελικό θα κοντραριστούν με τη μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης, Ιορδανία. Επιστρέφει τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα ο Χατζισαφί.



O Εχσάν Χατζισαφί ξεκίνησε βασικός και με το περιβραχιόνιο του αρχηγού αλλά αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Μιλάντ Μοχαμάντι.

Στο 4ο μόλις λεπτό ο Αζμούν με όμορφο γυριστό μέσα από την περιοχή έβαλε το Ιράν μπροστά στο σκορ. Ωστόσο στο 17’ ο Τζάμπερ έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό του Ιράν και κατέληξε στα δίχτυα του Μπεϊρανβάντ για το 1-1.  Μάλιστα στο 43’ ο Αφίφ έκανε όμορφη ενέργεια από αριστερά και με δεξί σουτ έγραψε το 2-1.

Οι Ιρανοί κέρδισαν πέναλτι στο 50ο λεπτό και ο Τζαχανμπάκς έγραψε το 2-2 από τα 11 μέτρα ενώ στο 82’ μετά από κόντρες η μπάλα στρώθηκε στον Αλμόες Άλι που από κοντά πλάσαρε για το 3-2. Στο 90+3’ αποβλήθηκε ο Καλιλζαντέ ου Ιράν.

Στο 90+12' ο Μοχαμάντι έσωσε πάνω στη γραμμή και στην κόντρα το σουτ του Τζαχανμπάκς σταμάτησε στο δοκάρι του Κατάρ και στο 90+15' οι Ιρανοί έχασαν μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία.  

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.