Header Ads


Νότιγχαμ Φόρεστ: Προσέλαβε τον Κλάτενμπεργκ αναλυτή διαιτησίας!

Νότιγχαμ Φόρεστ: Προσέλαβε τον Κλάτενμπεργκ αναλυτή διαιτησίας!


Με τον άλλοτε αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, θα συνεργάζεται από εδώ και στο εξής σε θέματα διαιτησίας η Νότιγχαμ Φόρεστ, όπως μετέδωσε η Telegraph.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένη με τις εναντίον της αποφάσεις στη φετινή Premier League, γεγονός που την οδήγησε σε μια ιδιαίτερη πρόσληψη η οποία ακούει στο - γνώριμο στο ελληνικό κοινό - όνομα του Μαρκ Κλάτενμπεργκ.




Όπως μετέδωσε η Telegraph, ο επί δύο χρόνια άλλοτε αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ και πρώην σύμβουλος διαιτησίας της Stoiximan Superleague, θα αναλάβει καθήκοντα αναλυτή διαιτησίας στους Ρεντς.

Η Φόρεστ είναι «εκνευρισμένη με μια σειρά από διαιτητικές αποφάσεις» αυτή τη σεζόν και η πρόσληψη του Κλάτενμπεργκ θεωρείται ως μια κίνηση που θα τη βοηθήσει με την κατανόησή τους και την εξομάλυνση ορισμένων εντάσεων.



Με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, ο 48χρονος βρέθηκε στο «City Ground» το προηγούμενο Σάββατο για το παιχνίδι των Ρεντς απέναντι στη Γουέστ Χαμ, πριν από το οποίο συναντήθηκε με τον Ευάγγελο Μαρινάκη, ισχυρό άνδρα της ομάδας.

Ο Άγγλος υπήρξε ρέφερι στην Premier League για 13 χρόνια, προτού αποσυρθεί το 2017, ενώ πλέον αρθρογραφεί και σχολιάζει για θέματα διαιτησίας στην Daily Mail.

Ήδη τη φετινή σεζόν, η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει υποβάλει τρεις φορές παράπονα στην PGMOL, την Ένωση Διαιτητών, για εις βάρος της αποφάσεις.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.