Header Ads


Ο πρώτος που «έκοψε» ο Σπανούλης από την Εθνική!

Ο πρώτος που «έκοψε» ο Σπανούλης από την Εθνική!


Λίγες ώρες πριν το ντεμπούτο του - Αυτό είναι το δικό του πλάνο για την Εθνική

Εξελίξεις με τον κόουτς, που φεύγει από το Περιστέρι. Λίγες ώρες πριν το ντεμπούτο του στον πάγκο της Ελλάδας ως προπονητής, ο νεαρός προπονητής σχεδιάζει τη δική του Εθνική, αλλά και το επόμενο βήμα του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ...




Εντύπωση προκάλεσε η κλήση τού Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στην Εθνική ομάδα από τον Βασίλη Σπανούλη, αν και είναι σαφές ότι ο V-Span ξέρει τα πάντα για κάθε Έλληνα παίκτη που τον ενδιαφέρει. Δηλαδή παρακολουθεί όλα τα πρωταθλήματα από τα οποία μπορεί να αντλήσει υλικό και το ιταλικό που συμμετέχει ο Χαραλαμπόπουλος, είναι ένα από αυτά.

Προφανώς το ίδιο ισχύει και για το ισπανικό μπάσκετ, με τους Ρογκαβόπουλο και Κουζέλογλου, αν και είναι σαφές ότι αυτές οι επιλογές αφορούν τις υποχρεώσεις της Εθνικής που είναι τώρα μπροστά - Τα δύο πρώτα παιχνίδια κόντρα σε Τσεχία και Ολλανδία, στη μάχη της πρόκρισης στο Ευρωμπάσκετ του 2025, που θα γίνουν στις 23 και στις 26 Φεβρουαρίου αντίστοιχα.



Οι επιστροφές στην Εθνική ομάδα

Να δούμε ποιοι παίκτες θα επιστρέψουν στις υποχρεώσεις της Εθνικής, που για τον έναν ή τον άλλον λόγο δεν είχαν βρεθεί στο Μουντομπάσκετ και, φυσικά, δεν βρίσκονται και τώρα στην αποστολή; Διαβάστε ονόματα: Κώστας Σλούκας και Νικ Καλάθης (Κώστας Αντετοκούνμπο και Ντίνος Μήτογλου δεν ήταν στο Μουντομπάσκετ αλλά τώρα έχουν δηλώσει ότι είναι στη διάθεση του κόουτς). Προφανώς και με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει επικοινωνήσει ο Σπανούλης και αν είναι όλα καλά, θα συμμετάσχει αργότερα γιατί θέλει πολύ και ο Giannis να συνεργαστεί μαζί του.



Υπάρχει ένα ερωτηματικό για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, καθώς ο νέος προπονητής θεωρεί ότι ο Γουόκαπ είναι πολύ πιο χρήσιμος! Τον θεωρεί κολόνα, κι αυτός είναι ο λόγος που σκοπεύει να πάει στη θέση 2 τον Κώστα Σλούκα όταν έρθει η ώρα - Προκειμένου, δηλαδή, να χωρέσει στην ίδια 5άδα με τον Γουόκαπ, χωρίς η ομάδα να χάνει στην αμυντική της λειτουργία. 

Με αυτά τα δεδομένα πιο δύσκολα θα λάβει κλήση ο Ντόρσεϊ, αν και φυσικά ο Σπανούλης γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Τάιλερ είναι game changer, μπορεί να πάρει ένα παιχνίδι μόνος του στην καλή του μέρα, αν το βγουν δηλαδή τα σουτ.

Μετά την Εθνική θα πάει και στην Ευρωλίγκα;

Αυτό που είχε φτάσει στα αυτιά τού sportdog από την μπασκετική πιάτσα, θέλει τον Βασίλη Σπανούλη να μην συνεχίζει στον πάγκο του Περιστερίου μετά και το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Όχι γιατί δεν είναι ικανοποιημένος, αλλά γιατί έχει σχέδια για την προπονητική του καριέρα.
Εν μέρει κάποια από αυτά τα σχέδια, καλύφθηκαν με την έλευσή του στην Εθνική - Μεγάλη τιμή, ανάλογη που είχε βιώσει (αμέσως μετά τη λήξη της καριέρας του ως αθλητής) μόνο ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Είναι όμως μόνο αυτό που θέλει ο Βασίλης;

Το περασμένο καλοκαίρι η Βαλένθια είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον, ομάδα Ευρωλίγκας δηλαδή, αλλά δεν είχε προχωρήσει το θέμα. Υπάρχουν κάποιες ομάδες, πάντως, που μπορούν φέτος να δείξουν ενδιαφέρον για έναν θρύλο του μπάσκετ, που στα πρώτα του βήματα ως προπονητής δείχνει ότι μπορεί να τα καταφέρει εξίσου εντυπωσιακά και, φυσικά, αξίζει να πάρει την ευκαιρία του.
Το σενάριο που κυκλοφορεί αναφέρει ότι φέτος το καλοκαίρι ο Βασίλης Σπανούλης έχει προτεραιότητα για να καθίσει σε πάγκο Ευρωλίγκας και μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί ή όχι...
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.