Header Ads


AEK - ΠΑΣ Γιάννινα κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα

AEK - ΠΑΣ Γιάννινα κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα


AEK - ΠΑΣ Γιάννινα κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα

AEK - ΠΑΣ Γιάννινα κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα: Η ΑΕΚ μετά το πέρασμα της από την έδρα της Λαμίας, υποδέχεται την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου (19:00, COSMOTE SPORT 2 HD) τον πάντα αξιόμαχο ΠΑΣ Γιάννινα στην «OPAP Arena» στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League με στόχο φυσικά την νίκη που θα την διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

AEK - ΠΑΣ Γιάννινα Κανάλι

Η αναμέτρηση AEK - ΠΑΣ Γιάννινα της 25ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, θα μεταδοθεί μέσα από τα αθλητικά κανάλια της COSMOTE και συγκεκριμένα από το Cosmote Sport 2 HD. Με τους συνδρομητές της COSMOTE να έχουν πρόσβαση και στο live streaming βίντεο του αγώνα.

AEK - ΠΑΣ Γιάννινα Live Streaming: Τιμά τον Ανδρέα Σταματιάδη με τον «Χρυσό Δικέφαλο Αετό» η ΑΕΚ

Την απόφαση να τιμήσει μια ακόμα ιστορική της μορφή γνωστοποίησε η ΑΕΚ.
Πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ θ’ απονείμει το Μετάλλιο Τιμής του συλλόγου «Χρυσός Δικέφαλος Αετός» στον Ανδρέα Σταματιάδη.

Ο εμβληματικός παλαίμαχος είχε γνωρίσει την αποθέωση στα εγκαίνια της OPAP Arena ως ένας εκ των 23 που είχαν παρελάσει.

Την Τετάρτη λοιπόν θα του αποδοθεί ακόμα μεγαλύτερη τιμή για την προσφορά και το γεγονός ότι έχει συνδέσει τη ζωή και την καριέρα του με την «Ένωση», υπηρετώντας την ομάδα τόσο ως ποδοσφαιριστής (και αρχηγός), όσο και ως προπονητής που την οδήγησε στο πρωτάθλημα του 1979.

AEK - ΠΑΣ Γιάννινα Live Streaming: Φρεσκάρει την 11άδα της ΑΕΚ με ΠΑΣ ο Αλμέιδα

Μετά από αρκετές εβδομάδες η ΑΕΚ καλείται να δώσει δύο παιχνίδια σε μια εβδομάδα και ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να διαχειριστεί αναλόγως την κατάσταση. Δεδομένου ότι η «Ένωση» αντιμετωπίζει την Τετάρτη τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Opap Arena και την Κυριακή τον Άρη στο «Βικελίδης», ο Αργεντινός προπονητής αναμένεται να φρεσκάρει την ενδεκάδα του, προκειμένου να διατηρήσει ψηλά τα επίπεδα ενέργειας και να γίνει το 2/2 που θα βάλει την ομάδα του πρωτοπόρο στα playoffs.

Κατ’ αρχάς, εκτός πλάνων είναι (εκτός απροόπτου) και για τα δύο παιχνίδια οι Γκατσίνοβιτς, Μουκουντί και Ζίνι, ενώ δεν παίζει αύριο και ο Ρότα, όπως και ο Κάλενς που είναι τιμωρημένος. Συνεπώς ο Μήτογλου θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Βίντα στα στόπερ, εκτός κι αν ο Αλμέιδα χρησιμοποιήσει τον Χατζισαφί στο κέντρο άμυνας, όπως είχε πράξει και κόντρα στην Κηφισιά. 

Ο Ιρανός διεκδικεί θέση ως βασικός ακόμη και στη φυσική του θέση, του αριστερού μπακ, εφόσον αποφασιστεί να πάρει ανάσες ο Πήλιος, ενώ δεξιά θα αγωνιστεί ένας εκ των Σιντιμπέ ή Ραντόνια.
Στο κέντρο ο Σιμάνσκι που έχει ξεπεράσει εδώ και μέρες τον τραυματισμό του διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε από την αρχή και τον Λιούμπισιτς. 

Ο Άμραμπατ που αποχώρησε με ενοχλήσεις από το ματς στη Λαμία είναι μεν διαθέσιμος, αλλά ίσως δεν ξεκινήσει και δούμε στην ενδεκάδα τον Φερνάντες, ενώ δεν είναι απίθανο να είναι αρχικά στον πάγκο και ο Τσούμπερ με τους Μάνταλο, Αραούχο ή και Πισάρο να διεκδικούν τη θέση του. Στην κορυφή της επίθεσης είναι πανέτοιμος ο Λιβάι Γκαρσία, αλλά ίσως διατηρηθεί στο αρχικό σχήμα ο Πόνσε και ο φορ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο να έρθει από τον πάγκο.

AEK - ΠΑΣ Γιάννινα Live Streaming: | Links:

Η αναμέτρηση AEK - ΠΑΣ Γιάννινα της 25ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, θα μεταδοθεί μέσα από τα αθλητικά κανάλια της COSMOTE και συγκεκριμένα από το COSMOTE SPORT 2 HD.

Δυστυχώς, στους αγώνες της Stoiximan Super League δεν υπάρχει η υπηρεσία Live Streaming.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.