Header Ads


Αδιανόητες δηλώσεις Κούγια: «Υποχείρια της ΑΕΚ 4 ομάδες της Superleague!»

Αδιανόητες δηλώσεις Κούγια: «Υποχείρια της ΑΕΚ 4 ομάδες της Superleague!»


''Πυρά'' εναντίον της Ένωσης έριξε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, καλώντας παράλληλα τον ΠΑΟΚ να αναθεωρήσει τη στάση του, ενώ τοποθετήθηκε τόσο για την υπόθεση Μπακασέτα όσο για το χθεσινό ΔΣ.




Αναλυτικά όσα είπε ο Κούγιας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

Για Λαμία, Κηφισιά, ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικό: «Αποδείχθηκε ότι είναι υποχείρια της ΑΕΚ».

Για τη στάση του προέδρου του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζου, για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αλλά και για το αποτέλεσμα της χθεσινής ψηφοφορίας: «Του απάντησα, πως δεν ισχύει αυτό που υποστηρίζει κι έχω μαρτυρία η κάθοδος του Παναθηναϊκού με 14 υγιείς παίκτες ήταν απόφαση του Γιοβάνοβιτς.



Λέω πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να ανησυχεί, γιατί έχει αυτή της συμμαχία με την ΑΕΚ. Αυτός πρωτοστάτησε το 2016 για να αλλάξει ρότα το ελληνικό πρωτάθλημα μέσω των Ενώσεων και τώρα άλλα συμβαίνουν».

Διεξήχθη μια ψηφοφορία, που άλλα γνωρίζαμε, κι άλλα είδαμε. Ξέραμε βέβαια, πως η ΑΕΚ θα ήταν αρνητική ,αλλά ο Αρης άλλαξε θέση ,καθώς είχαν διαβεβαιώσει νωρίτερα τον κ Καραπαπά ,πως θα ψήφιζαν αναβολή. Αυτός που εμφανίστηκε τελικά στην τηλεδιάσκεψη ψήφισε διαφορετικά. Τι να πεις, πάντως δεν ήταν ο κ Καρυπίδης, αφού ως γνωστόν δεν έχει δικαίωμα ψήφου!



Επίσης ο ΠΑΟ διά του κ Αλαφούζου παρουσιάστηκε αρνητικός θεωρώντας ,όπως είπε, σωστή την απόφαση τους υπενθυμίζοντας την περσινή υπόθεση με τον κορονωϊό. Του απάντησα, πως δεν ισχύει αυτό που υποστηρίζει κι έχω μαρτυρία η κάθοδος του Παναθηναικού με 14 υγιείς παίκτες ήταν απόφαση του Γιοβάνοβιτς».

Και πρόσθεσε: «Όσον αφορά τους “μικρούς” (Λαμία, Παναιτωλικός, Κηφισιά, ΠΑΣ Γιάννινα) που ψήφισαν λευκό διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα αποδείχθηκε πως είναι… υποχείρια της ΑΕΚ. Πρέπει να ξέρετε πως τα πρόσωπα του περιβάλλοντος ΑΕΚ, δεν είναι πρόσωπα με προσωπικότητα, σημειώνοντας παράλληλα πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να ανησυχεί μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Λέω πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να ανησυχεί, γιατί έχει αυτή της συμμαχία με την ΑΕΚ. Αυτός πρωτοστάτησε το 2016 για να αλλάξει ρότα το ελληνικό πρωτάθλημα μέσω των Ενώσεων και τώρα άλλα συμβαίνουν».

Για την υπόθεση Μπακασέτα: «Συμφωνώ απόλυτα με τον ΠΑΟΚ. Με εξέπληξε η συμπεριφορά του Μπακασέτα ενός παιδιού που γνωρίζω χρόνια. Δεν τον τιμά η αντίδραση του, καθώς είναι ταυτόχρονα ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.