Header Ads


Η πιθανή 11αδα της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ - Αυτές είναι οι σκέψεις Αλμέιδα

Η πιθανή 11αδα της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ - Αυτές είναι οι σκέψεις Αλμέιδα


Το ρεπορτάζ της ΑΕΚ ενόψει του μεγάλου ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ έδωσε ο Γιώργος Τσακίρης.

Σχετικά με τις απουσίες της ΑΕΚ για την Τούμπα, ανέφερε: «Πηγαίνει στην Τούμπα με προβλήματα η ΑΕΚ, όμως έχουν επιστρέψει και αρκετοί παίκτες. 




Ο Σιμάνσκι και ο Άμραμπατ είναι δύο παίκτες που πιθανότατα θα έπαιζαν βασικοί κόντρα στον ΠΑΟΚ. Είναι πάντως η πρώτη φορά που η ΑΕΚ έχει πάρα πολλές επιλογές, περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει ο Αλμέιδα».

Όσον αφορά τις αναμενόμενες επιλογές του Αλμέιδα για την 11άδα, σχολίασε: «Προβάδισμα αριστερά έχει ο Ρότα και δεξιά ο Σιντιμπέ. Θέλει έναν λίγο πιο aggresive παίκτη από τον Πήλιο στα άκρα. Ο Στάνκοβιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Βίντα και Κάλενς στα στόπερ. Στα χαφ ο Γιόνσον με τον Πινέδα, με δεξιά τον Ελίασον και αριστερά τον Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ και στην κορυφή της επίθεσης έχει μικρό προβάδισμα ο Λιβάι Γκαρσία».



Τέλος, σχετικά με την τακτική προσέγγιση του αγώνα, επεσήμανε: «Θέλει μεγάλη προσοχή στις δεύτερες μπάλες το ματς, έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα συνεχιστεί η κυριαρχία του Ματίας Αλμέιδα απέναντι στον Ραζβάν Λουτσέσκου. Δύσκολο ματς, είναι σε καλό φεγγάρι ο ΠΑΟΚ, θα πρέπει να προσέξει τις μεταβάσεις η ΑΕΚ».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:





ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.