Header Ads


Μοναδικός Αντώνης Αντωνίου: Ακύρωσε παράσταση για να δει αγώνα της ΑΕΚ! (vid)

Μοναδικός Αντώνης Αντωνίου: Ακύρωσε παράσταση για να δει αγώνα της ΑΕΚ! (vid)


Τα συναισθήματα του Αντώνη Αντωνίου για την ΑΕΚ είναι γνωστά και ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε γι’ αυτά καθώς φιλοξενήθηκε μαζί με τη σύζυγό του Νατάσα Ασίκη στην εκπομπή «Breakfast @ Star» με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου που μεταδόθηκε το πρωί της Τρίτης (2/1) από τη συχνότητα του Star Channel.

«Μια φορά ακύρωσα παράσταση για να πάω σε αγώνα της ΑΕΚ, αλλά είπα δεν θα το ξανακάνω. Την έχω ομολογήσει την αμαρτία μου. Είπαμε ότι είμαι άρρωστος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος ηθοποιός.




Κι εκεί παρενέβη η Νατάσα Ασίκη που είπε: «Είσαι άρρωστος, αλλά με την ΑΕΚ. Κι εγώ είμαι “βαμμένη” ΑΕΚ, μα δεν ακυρώνω παραστάσεις…».

Ο Αντώνης Αντωνίου, να σημειώσουμε, είχε λάβει μέρος στην παρουσίαση που είχε διοργανώσει η ΑΕΚ για τα εγκαίνια της «OPAP Arena» και μάλιστα ήταν προσωπική επιλογή του διοικητικού ηγέτη της Ένωσης, Δημήτρη Μελισσανίδη, η συμμετοχή του στο event.



Στο μεταξύ, ο Αντώνης Αντωνίου και η Νατάσα Ασίκη, το αγαπημένο ζευγάρι στη ζωή και στο θέατρο διηγήθηκε και στιγμές της καθημερινότητάς του που θυμίζουν τους ρόλους που έχουν υποδυθεί στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». 

«Νιώθω σιγουριά που συνεργαζόμαστε, όμως τσακωνόμαστε πολύ γιατί γνωριζόμαστε πολύ καλά», τόνισε χαρακτηριστικά η Νατάσα Ασίκη.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.