Header Ads


Δημήτρης Μελισσανίδης: Φωτογραφίες από την έξοδό του στα μπουζούκα σε Ρέμο-Φουρέιρα (pics)

Δημήτρης Μελισσανίδης: Φωτογραφίες από την έξοδό του στα μπουζούκα σε Ρέμο-Φουρέιρα (pics)


Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήγε μπουζούκια μετά τη νίκη της  ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό και κέρασε όλο το μαγαζί. 

Ωστόσο δεν ήταν η νίκη της Ένωσης που έκανε τον ισχυρός της άνδρα να κεράσει όλο το μαγαζί, αλλά μια στιγμή οικογενειακή ευτυχίας.




Μια ημέρα μετά τη νίκη της Ένωσης ήρθαν νέα χαρούμενα μαντάτα για την οικογένεια Μελισσανίδη, καθώς ήρθε και το πρώτο εγγόνι της οικογένειας. Συγκεκριμένα, ο Ιάκωβος Μελισσανίδης (αδερφός του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ) έγινε για πρώτη φορά παππούς από την κόρη του Βέρα, που φέρει το όνομα της μητέρας τους.

Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και σκόρπισε ακόμα περισσότερα χαμόγελα στην οικογένεια, καθώς είναι δεδομένο πως συνοδεύεται και από μεγάλη τύχη.



Έτσι το κέρασμα ήταν και για τη νίκη της ΑΕΚ, αλλά και για το νέο μέλος της οικογένειας.

Δείτε εικόνες του Δημήτρη Μελισσανίδης από το νυχτερικό κέντρο, ΝΟΧ μαζί με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος Ηλία Μαροσούλη




«Νομίζετε ότι τα πρώτα τραπέζια είναι οι τυχεροί. Τα πρώτα τραπέζια είναι άτυχοι. Ναι, είστε άτυχοι, τι να κάνουμε παιδιά. Όλο το μαγαζί απόψε είναι κερασμένο από τον κύριο Μελισσανίδη. Από τον ένα και μοναδικό, κύριο Μελισσανίδη. Γιατί δεν είναι καλά ο πρόεδρος, έχει τρελαθεί. Όλο το μαγαζί είναι κερασμένο από τον κ. Μελισσανίδη, λοιπόν. Δώστε ένα δυνατό χειροκρότημα. Δεν είναι καλά ο πρόεδρος απόψε», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος., είπε ο Αντώνης Ρέμος με τον κόσμο να φωνάζει «Είναι τρελός ο πρόεδρος».

Δείτε τα βίντεο:



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.