Header Ads


Κορυφαία διάκριση για ΑΕΚ: Event της χρονιάς η τελετή εγκαινίων της Αγια Σοφιάς! (vid)

Κορυφαία διάκριση για ΑΕΚ: Event της χρονιάς η τελετή εγκαινίων της Αγια Σοφιάς! (vid)


Σάρωσε η ΑΕΚ - Κατέκτησε 16 βραβεία - Σπουδαιότερο γεγονός της χρονιάς τα εγκαίνια του Ναού!

Σάρωσαν με 16 βραβεία η ΑΕΚ και η Event Plus, στην τελετή των Εvent Awards που διοργανώθηκε χθες, για 8η χρονιά, από την εταιρεία Boussias Events - Σπουδαιότερο γεγονός τα εγκαίνια του Ναού! 




Τα εγκαίνια της Αγιά Σοφιάς, που θύμιζαν τελετή έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων, άφησαν τους πάντες με το στόμα ανοιχτό για τη δημιουργική μαγεία και το άρτιο αποτέλεσμα που ήρθε μέσα από σκληρή δουλειά. 

Ήταν μια βραδιά που έμεινε στην Ιστορία και πλέον ήρθε η ώρα της καθολικής αναγνώρισης από τους ειδικούς, με την τελετή στη Νέα Φιλαδέλφεια να αναδεικνύεται Event της χρονιάς! 



Πιο συγκεκριμένα, ΑΕΚ και Event Plus, σάρωσαν με 16 συνολικά βραβεία στην τελετή των Εvent Awards που διοργανώθηκε χθες, για 8η χρονιά, από την εταιρεία Boussias Events! 

Όπως τονίζεται, οι δύο κορυφαίες διακρίσεις Event of the Year και Event Brand of the Year αφορούσαν τη βράβευση της μεγάλης παραγωγής της “360° Experience Tελετής Eγκαινίων Γηπέδου Α.Ε.Κ – OPAP ARENA” στις 30 Σεπτεμβρίου 2022 που σχεδιάστηκε και οργανώθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΚ σε συνεργασία με την Event Plus.



Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά 16 βραβεία κατέκτησαν η ΑΕΚ και η Event Plus στην τελετή των Εvent Awards που διοργανώθηκε χθες, για 8η χρονιά, από την εταιρεία Boussias Events σε γνωστό κεντρικό ξενοδοχείο, παρουσία 450 εκπροσώπων εταιρειών, ακαδημαϊκών και θεσμικών φορέων. Περισσότερες από 620 υποψηφιότητες υποβλήθηκαν στα Event Awards 2023, σε ένα σύνολο 60 κατηγοριών του θεσμού και διαγωνίστηκαν 127 events.

Οι δύο κορυφαίες διακρίσεις Event of the Year και Event Brand of the Year αφορούσαν τη βράβευση της μεγάλης παραγωγής της “360° Experience Tελετής Eγκαινίων Γηπέδου Α.Ε.Κ – OPAP ARENA” στις 30 Σεπτεμβρίου 2022 που σχεδιάστηκε και οργανώθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΚ σε συνεργασία με την Event Plus.

Επίσης, η ΑΕΚ βραβεύτηκε με Platinum Award στην κατηγορία Event Production, για τα υψηλά standard παραγωγής και αισθητικής καθώς και 10 Gold, 4 Silver και 1 Bronze Award.

Την ΠΑΕ ΑΕΚ εκπροσώπησαν στην εκδήλωση το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ και Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων Ανθή Παπακώστα και ο Σύμβουλος Επικοινωνίας Γιάννης Καραλής.



ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.