Header Ads


Οργή στην ΑΕΚ για Cosmote TV!

Οργή στην ΑΕΚ για Cosmote TV!


Στην Ένωση χαρακτηρίζουν θλιβερούς τους χειρισμούς του τηλεοπτικού παρόχου και τονίζουν πως «έκανε στην άκρη τον προπονητή μας για να προβληθεί αυτό το θλιβερό θέαμα»! 

Οργή επικρατεί στην ΠΑΕ ΑΕΚ για τους χειρισμούς του τηλεοπτικού παρόχου στο ντέρμπι του Γ. Καραϊσκάκης σχετικά με όσα συνέβησαν στο φινάλε. 




Από την Ένωση τονίζουν πως «είναι αδιανόητο ο τηλεοπτικός παροχος να αφήνει τους πρωταγωνιστές του αγώνα και στην συγκεκριμένη περίπτωση τον προπονητή μας που θα μιλούσε πρώτος ως φιλοξενουμενος, να περιμένουν προκειμενου να προβληθεί η παρωδία η φαρσοκωμωδια που είδαμε όλοι». 

Η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ: 



Εξακολουθούμε να είμαστε πολύ ενοχλημένοι, σε βαθμό οργής, με αυτό που έγινε αμέσως μετά την λήξη του ματς της Κυριακής με την τηλεοπτική μετάδοση. Είναι αδιανόητο ο τηλεοπτικός παροχος να αφήνει τους πρωταγωνιστές του αγώνα και στην συγκεκριμένη περίπτωση τον προπονητή μας που θα μιλούσε πρώτος ως φιλοξενουμενος, να περιμένουν προκειμενου να προβληθεί η παρωδία η φαρσοκωμωδια που είδαμε όλοι. Αισθανόμαστε βαθύτατα προσβεβλημενοι από αυτο που έγινε και προσβεβλημενοι σίγουρα νιώθουν και οι φίλαθλοι μας, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε κι όλοι οι υγιείς φίλαθλοι. Ήταν θλιβερό να κάνει ο τηλεοπτικός παροχος στην άκρη τον προπονητή μας για να προβληθεί αυτό το θλιβερό θέαμα
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.