Header Ads


Δεν πήγε μόνο ο Μελισσανίδης στα μπουζούκια και στον Ρέμο!

Δεν πήγε μόνο ο Μελισσανίδης στα μπουζούκια και στον Ρέμο!


Ποιοι άλλοι βρέθηκαν στον Ρέμο, όλα όσα έγιναν στο κέντρο που εμφανίζεται μαζί με την Ελένη Φουρέιρα
Πώς βρέθηκαν στον Βέρτη Μίτρoβιτς και Ράντονιτς; Ο Ευάγγελος Μίχος έχει και το… lifestyle ρεπορτάζ από τη νυχτερινή Αθήνα, καθώς εκτός από τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, υπήρχαν κι άλλοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου που διασκέδασαν τη νύχτα μετά μουσικής.




Πρώτη είδηση έγινε ο Δημήτρης Μελισσανίδης γιατί το βράδυ της Κυριακής γιόρτασε στον Αντώνη Ρέμο το "διπλό" της ΑΕΚ στο "Καραϊσκάκης" κι από την χαρά του... κέρασε όλο το Nox, πληρώνοντας όλους τους λογαριασμούς εκτός από τα... πρώτα τραπέζια του μαγαζιού! 

Γενικά ο... Ρέμος εκτός από  top προορισμός της νυκτερινής Αθήνας, έφερε και... γούρι την πρώτη ημέρα του 2024 σε δυο ξένους προπονητές, που έτυχε το ίδιο βράδυ να διασκεδάζουν στα πρώτα τραπέζια του Nox. Ο λόγος για τους Φατίχ Τερίμ και Σάσα Ιλιτς, με τις ομάδες τους, Παναθηναϊκό και Ατρόμητο να κάνουν το δυο στα δυο στο πρωτάθλημα!!!



Ο Σάσα Ιλιτς που είναι βάσει επιδόσεων (και ομάδας) ίσως ο κορυφαίος προπονητής της Super League το τελευταίο 1,5 μήνα, ήταν στην... σέρβικη παρέα του agent Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, του Ντελίμπασιτς (είχε έρθει στην δύση της σπουδαίας καριέρας του στην ΑΕΚ του Φερέρ) και ενός ακόμη παλαίμαχου παικταρά, του Λάζοβιτς...

Βέβαια αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Φατίχ Τερίμ, με τον Τούρκο σούπερ σταρ να δείχνει πως είχε οικειότητα και... γνωριμία με τον Αντώνη Ρέμο. Ο δημοφιλής τραγουδιστής από μικροφώνου δεν ήταν λίγες οι φορές που αποθέωσε τον προπονητή του Παναθηναϊκού, αποκαλώντας τον μάλιστα κάποια στιγμή και... " αδερφέ μου Φατίχ Τερίμ". Το ίδιο, πρώτο βράδυ του 2024, στο Nox διασκέδαζε και ο Κυριακός Δουρέκας με παρέα από την  Φόρεστ και τον Ρέμο να ... boostάρει λέγοντας το όνομα της Νότιγχαμ.



Μια άλλη διάσημη ποδοσφαιρική παρέα πάντως, διασκέδασε σε άλλο... νυκτερινό γήπεδο, αυτό της "Φαντασίας"  και τον Νίκο Οικονομόπουλο. Την αποτελούσαν οι δυο Σέρβοι διεθνείς Μίτροβιτς (παίζει πλέον στην Σ. Αραβία) και Ράντονιτς (Τορίνο) μαζί με τους συμπατριώτες και συμπαίκτες τους στην Εθνική Μλαντένοβιτς -Τζούρισιτς και τους Φώτη Ιωαννίδη/Γεβντάι. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς πάντως στον "ιερό βράχο" της Γλυφάδας έπιναν το καφεδάκι τους οι δυο Κροάτες Βίντα/Γεβντάι αλλά και ο Γκατσίνοβιτς με τον Ιωαννίδη
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.