Header Ads


Οι σκέψεις Αλμέιδα για Παναθηναϊκό μετά την επιστροφή Σιντιμπέ!

Οι σκέψεις Αλμέιδα για Παναθηναϊκό μετά την επιστροφή Σιντιμπέ!


Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ, ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.




Αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας μίλησε για τα «κιτρινόμαυρα» μεταγραφικά: «Παρατηρείται μία δυσλειτουργία στην εύρεση ενός εκλεκτού, αφού η ΑΕΚ δεν ψάχνει για έναν ακόμα παίκτη, αλλά για βασική επιλογή, που είναι πάρα πολύ δύσκολο να τις βρεις. Έτσι έγινε και με τον Κάλενς, που λόγω της αργοπορίας, καθυστέρησε να δηλωθεί στην Ευρώπη. Έχουν γραφτεί ονόματα που δεν έχουν ασχοληθεί καν ή άλλα που ήταν παλιότερα στη λίστα της ομάδας. Βέβαια αυτά στα μεταγραφικά αλλάζουν από ώρα σε ώρα, είτε αρνητικά είτε θετικά».

Στη συνέχεια, στάθηκε στην υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο, που είναι ξεχωριστό θέμα για τον «Δικέφαλο»: «Αν δεν ήθελε καθόλου και να επιστρέψει στην Ισπανία, για την κόρη του, δεν θα το συζητούσαμε τώρα. Λογικά μετά τον Άρη ή τον Ατρόμητο αναμένεται ένα ραντεβού, και δεν θα υπήρχε τέτοια κουβέντα, αλλιώς θα έλεγε “πάω πίσω στην κόρη μου”. Το θέμα είναι πως παραμένει ανοικτή η υπόθεση και έχει να κάνει με αυτή τη σκέψη».



Σε ό,τι αφορά το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, υπογράμμισε: «Ήταν πολύ καλό το μαντάτο, ότι προπονήθηκε ο Σιντιμπέ, και θα έχει στα δύο άκρα, όπως στο Φάληρο, τον Ρότα και τον Σιντιμπέ ή να ξεκινήσει τον Πήλιο, που ήταν μαγκωμένος με τον Άρη για το Κύπελλο. Δεν έφαγε πολλές φάσεις από τη μεριά του, αλλά χρειάζεται κάτι παραπάνω σε αυτό το ματς. Χρειάζονται εμπειρία τέτοια ματς και για αυτό ο Αλμέιδα επέλεξε να τους ξεκουράσει. Ξέρει ποιοι μπορεί να πιεστούν παραπάνω».

Ακούστε τι είπε για τα πρόσωπα του αρχικού σχήματος:





Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.