Header Ads


«Η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του Ατάλ»

«Η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του Ατάλ»


Οι Αλγερινοί επιμένουν η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαδικασία να «τσεκάρει» την περίπτωση του δεξιού μπακ Ατάλ, κάτι για το οποίο είχε τοποθετηθεί η Ένωση την πρώτη φορά που είχαν προκύψει αντίστοιχα δημοσιεύματα.

Ο Ματίας Αλμέιδα ξεκαθάρισε προχθές πως είναι δύσκολο να γίνει μια μεταγραφική κίνηση από την ΑΕΚ μέχρι το φινάλε της χειμερινής περιόδου. 




Όμως η αλήθεια είναι πως το παράθυρο δεν το έκλεισε εντελώς. Άφησε μια μικρή… χαραμάδα, για το ενδεχόμενο που θα προκύψει κάτι που θα πληροί τις προϋποθέσεις που έχει θέσει ο Αργεντινός τεχνικός. 

Πάντως σήμερα υπήρξαν ξανά δυο δημοσιεύματα, σε Αλγερία και Γαλλία, για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Γιουσέφ Ατάλ.



Πρόκειται για έναν 28χρονο Αλγερινό δεξιό μπακ, που αγωνίζεται στη Νις και το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του. 

Φέτος δεν έχει αγωνιστεί πολύ, καθώς τιμωρήθηκε και από την ομάδα και από γαλλικά δικαστήρια, όταν τοποθετήθηκε δημοσίως για να στηρίξει τα θύματα στην Γάζα, αλλά και με μηνύματα εναντίον του Ισράηλ, όταν ξεκίνησε ο πόλεμος. Σύμφωνα με το «Algérie Foot», ο Ατάλ είναι στο στόχαστρο και της ΑΕΚ καθώς «οι άνθρωποι της ελληνικής ομάδας εξετάζουν προσεκτικά τον φάκελο του παίκτη. 



Ο Ατάλ προσελκύει ενδιαφέρον από μερικούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, που θέλουν να εκμεταλλευτούν τα προβλήματα που έχει στη Γαλλία, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από την Άστον Βίλα».

Μάλιστα σύμφωνα με τους Αλγερινούς «οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, ανοίγοντας τον δρόμο για ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο για τον ταλαντούχο Αλγερινό παίκτη». 

Πάντως ενδιαφέρον για τον διεθνή Αλγερινό μπακ έχουν δείξει πολλές ομάδες και επειδή το συμβόλαιο του με τη Νις λήγει το καλοκαίρι, αλλά και επειδή αντιμετωπίζει προβλήματα στην Γαλλία. Πάντως, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, ο προπονητής της Νις ανακοίνωσε πως η τιμωρία του Ατάλ έχει λήξει και μπορεί να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Ως αγωνιστικό προφίλ, ο Ατάλ ταιριάζει σ’ αυτό που θέλει η ΑΕΚ. Ενώ και το καλοκαίρι με τον Μπάλντοκ, αλλά και τον Δεκέμβρη με τον Ματσόκι που τελικά κατέληξε στη Νάπολι, φάνηκε πως η Ένωση κοιτάζει έντονα στην αγορά και για δεξί μπακ. 

Για την περίπτωση του Ατάλ δεν είναι η πρώτη φορά που γράφουν κάτι οι Αλγερινοί και την προηγούμενη που είχε γίνει, η ΑΕΚ είχε ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει τίποτα. Όμως τώρα οι Αλγερινοί το επανέφεραν στο προσκήνιο. Και προφανώς είναι μια περίπτωση που η ΑΕΚ κοίταξε, εξέτασε όντως, αλλά πλέον δεν "παίζει" δυνατά. 

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.