Header Ads


Το νέο τεχνικό τιμ της ΑΕΚ στην εποχή Ζούρου!

Το νέο τεχνικό τιμ της ΑΕΚ στην εποχή Ζούρου!


Ποιον επέλεξε για βοηθό του ο Ηλίας Ζούρος, ποιος προπονητής έρχεται άμεσα στην ΑΕΚ

Ο Γιάννης Γεωργαλλής αναμένεται άμεσα να εγκαταλείψει την αγαπημένη του Ρόδο και τον Κολοσσός για να ενσωματωθεί στο προπονητικό τιμ του Ηλία Ζούρου στην ΑΕΚ.




Για τον ντεμπούτο του στον πάγκο της ΑΕΚ ετοιμάζεται ο Ηλίας Ζούρος, που έχει μπροστά του τον Σαββατιάτικο (27/1) αγώνα στην Καρδίτσα για την 16η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. 

Κι αφού ο 57χρονος Έλληνας τεχνικός προετοιμάζει το έδαφος για να αντιστραφεί η άσχημη ψυχολογία και να παρθεί η πρώτη νίκη εντός του 2024, φροντίζει κι άλλα πράγματα που περιστοιχίζουν την Ένωση. 



Κατ' αρχάς έχει εξηγήσει πως αλλάζει η αγωνιστική φιλοσοφία και όλοι θα πρέπει να αφήσουν πίσω του το ισπανικό μοντέλο που είχε εγκαθιδρύσει ο Ζοάν Πλάθα και -η αλήθεια είναι δεν είχε φέρει θετικά αποτελέσματα. Επίσης ξεκαθάρισε πως έχει «μεγάλη πίστη στους παίκτες», ενώ καλείται να αποφασίσει και για τον άμεσο συνεργάτη του στην αγωνιστική διαχείριση. 

Διότι, μαζί με τον Πλάθα αποχώρησε από την ομάδα και ο συμπατριώτης του Ελόι Ραμίρεθ και για την αντικατάσταση αυτού ο Ηλίας Ζούρος έχει επιλέξει τον Γιάννη Γεωργαλλή. Ο πρώην παίκτης του Κολοσσού, του Πανελληνίου, του Πανιωνίου και του Απόλλωνα της Πάτρας, από το 2020 βρίσκεται στον πάγκο του Κολοσσού με τον ρόλο του βοηθού προπονητή. 



Τώρα, ο Ζούρος τον καλεί στην Αθήνα, οι δυο τους βρίσκονται ήδη σε συνομιλίες και άμεσα ο Ροδίτης κόουτς αναμένεται να ενσωματωθεί στην ΑΕΚ, εκεί όπου στο τεχνικό τιμ συμμετέχουν επίσης ο Βαγγέλης Τσεπέλης, ο Νάκης Μουρατίδης και ο Ανδρέας Γαβριάς.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.