Header Ads


Τα δεδομένα για τους ξένους της ΑΕΚ στο μπάσκετ!

Τα δεδομένα για τους ξένους της ΑΕΚ στο μπάσκετ!


Πόσες αλλαγές έχει δικαίωμα η ΑΕΚ να κάνει, τι ισχύει με τις νέες προσθήκες

Διαβάστε, το πόσες αλλαγές ξένων παικτών έχει κάνει μέχρι τώρα και πόσες περιμένει ακόμα η ΑΕΚ στον δεύτερο γύρο της Basket League.




Ως γνωστόν η ΚΑΕ ΑΕΚ προχώρησε στο να δηλώσει τον Μπράντον Νάιτ στο ρόστερ της, στον ΕΣΑΚΕ, οπότε ο Αμερικανός άσος έχει πλέον κανονικά δικαίωμα συμμετοχής στη Basket League και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στον αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πάτρας στο κλειστό της Περιβόλας αυτό το Σάββατο (13/01, 20:15) για τη 14η αγωνιστική.

Όσον αφορά στις αλλαγές των ξένων παικτών που έχουν γίνει έως τώρα και σε αυτές που απομένουν στο υπόλοιπο του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος, το aek365 φροντίζει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, για να μην υπάρχουν απορίες. Είναι σημαντικό λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε ότι κάθε ομάδα στη Basket League, έχει το δικαίωμα να κάνει έως και τρεις αλλαγές ξένων στον δεύτερο γύρο. Η ΑΕΚ όμως έχει να κάνει μία αλλαγή μπόνους, δηλαδή τέσσερις, επειδή στον πρώτο γύρο είχε κάνει μόνο δύο από τις τρεις που είχε δικαίωμα.



Ας δούμε λοιπόν, το πώς έχει η κατάσταση αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ. Η Βασίλισσα λοιπόν, έχει κάνει μέχρι τώρα δύο αλλαγές στον δεύτερο γύρο, αφού έχει προσθέσει στο ρόστερ της, αρχικά τον Τζόρνταν Μόργκαν και εν συνεχεία τον Μπράντον Νάιτ. Αυτό σημαίνει ότι έχει το δικαίωμα να κάνει δύο άλλες αλλαγές ξένων ακόμα.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι ως αλλαγές δεν μετράνε όλοι όσους παίρνει η ομάδα, αλλά αυτοί που θα δηλωθούν στον ΕΣΑΚΕ. Για παράδειγμα ο Ρίκι Λίντο έχει γίνει παίκτης της ΑΕΚ, αλλά δεν έχει δηλωθεί στο ελληνικό ρόστερ για την ώρα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει μετρήσει ως αλλαγή η περίπτωσή του. 



Δεν είναι ακόμα έτοιμος να αγωνιστεί, οπότε υπάρχει αναμονή για την περίπτωσή του. Επίσης, είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας απουσιάζει με τραυματισμό, αλλά δεν θα γίνει αλλαγή, αφού οι άνθρωποι της ΑΕΚ, τον περιμένουν να γυρίσει.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.