Header Ads


Έτσι χάλασε η μεταγραφή του Λιούμπισιτς στην ΑΕΚ!

Έτσι χάλασε η μεταγραφή του Λιούμπισιτς στην ΑΕΚ!


Από την Ένωση ικανοποίησαν πλήρως τις οικονομικές απαιτήσεις που είχαν οι Κροάτες αλλά η έγκριση που περίμεναν σήμερα οι κιτρινόμαυροι από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ντινάμο δεν ήρθε ποτέ.

Δυστυχώς η μεταγραφή του Ρομπερτ Λιούμπιτσιτς στην ΑΕΚ οδηγείται σε οριστικό ναυάγιο. 




Οι κιτρινόμαυροι μέχρι και την τελευταία στιγμή έκαναν τα πάντα για να κλείσει το μεγάλο deal, καθώς ο 24χρονος άσος αποτελούσε διακαή πόθο τόσο του κλαμπ όσο και του ίδιου του Ματίας Αλμέιδα ωστόσο η ολοκλήρωση της μεταγραφής μπλοκαρίστηκε από το  Διοικητικό Συμβούλιο του Κροατικού συλλόγου. 

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ντινάμο, πρέπει να πούμε, πως είχαν κορυφωθεί τις τελευταίες ώρες, την ίδια στιγμή που ο ίδιος ο Λιούμπιτσιτς ήταν θετικός στην προοπτική της μεταγραφής του. 



Η ΑΕΚ κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση στους Κροάτες, η οποία αρχικά απορρίφθηκε. Από την Ένωση όχι μόνο επανήλθαν, αλλά ικανοποίησαν στο 100% τις απαιτήσεις των Κροατών και έτσι η μεταγραφή φαινόταν τις τελευταίες ώρες πως έχει πάρει τον δρόμο της ολοκλήρωσης. 

Τι απέμενε; Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ντινάμο, που θα συνεδρίαζε σήμερα, να πει το μεγάλο ναι. Να πάρει δηλαδή την κρίσιμη απόφαση. Αυτό το ναι που περίμενε η ΑΕΚ δεν ήρθε ποτέ και έτσι όπως φαίνεται το μεγάλο deal χαλάει. 

Βεβαίως πάντα υπάρχουν περιθώρια για ανατροπή αφού  δεν υπάρχει διαφορά στο οικονομικό όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, αλλα οι πιθανότητες πράγματι, μετα την αλλαγή στάσης της Ντιναμο, δεν ειναι πολλές. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.