Header Ads


«Τρέλα» Μελισσανίδη για Λιούμπισιτς: Η «χρυσή» συμφωνία και το μεγάλο συμβόλαιο που υπογράφει

«Τρέλα» Μελισσανίδη για Λιούμπισιτς: Η «χρυσή» συμφωνία και το μεγάλο συμβόλαιο που υπογράφει


Πόσο κόστισε τελικά η μεταγραφή - Για πόσα χρόνια υπογράφει ο Λιούμπισιτς
Η μεταγραφή του Ρόμπερτ Λιούμπισιτιτς στην ΑΕΚ έκλεισε. Μία μεγάλη μεταγραφή σε αξία, μία μεγάλη μεταγραφή και όσον αφορά τα οικονομικά της δεδομένα… Σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΚ κάνει δικό της τον 24χρονο παικταρά δίνοντας συνολικά ένα ποσό που θα φτάσει κοντά στα 5 εκατ. ευρώ!




Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ουσιαστικά θα λάβει σε μία δόση το μεγαλύτερο μέρος αυτών των χρημάτων και σε πολυ κοντινή ημερομηνια. Επιπλέον, υπάρχουν κάποια χρήματα που θα λάβουν και οι αντζέντηδες που μεσολάβησαν να γίνει η μεταγραφή και από εκεί και πέρα θα εκκρεμούν κάποια εύκολα μπόνους που έχουν μπει στη συμφωνία και τα οποία θα πληρωθούν στη Ντινάμο στο μέλλον, όταν τα πιάσει ο παίκτης.



Στο σύνολο λοιπόν, η ΑΕΚ θα βγάλει από τα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ για να φέρει τον «Λιούμπι» στη Φιλαδέλφεια. Υπενθυμίζεται πως η Ντιναμο ειχε πληρώσει το καλοκαίρι του 2022 3.000.000 ευρώ για να αγοράσει τον παίκτη απο την Ραπιντ.

Οσον αφορά τη συμφωνία με τον ίδιο τον Λιούμπιτσιτς, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης υπογράφει με την ΑΕΚ πολυετές συμβόλαιο που μπορεί να φτάσει μέχρι τον Ιούνιο του 2029! Τελος η Ντιναμο ειναι πιθανό να κρατήσει ενα μικρό ποσοστό μεταπωλησης.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.