Header Ads


Τα τελευταία δεδομένα για Βίντα ενόψει Βόλου!

Τα τελευταία δεδομένα για Βίντα ενόψει Βόλου!


Στα δεδομένα για το τραύμα που έχει υποστεί ο Ντομαγκόι Βίντα και στην πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ απέναντι στον Βόλο στάθηκε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Την εκτίμηση πως ο Αλμέιδα θα προφυλάξει τον Ντομαγκόι Βίντα στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Βόλο, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος στα ντέρμπι που έρχονται έκανε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.




Ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε ότι το πιο πιθανό είναι να μείνει εκτός ο Κροάτης, ο οποίος υπέστη θλαστικό τραύμα στο δεξί γόνατο στην προπόνηση, αν και ο ίδιος δεν είχε θέμα να προπονηθεί και το πρόβλημά του δεν εμπνέει ανησυχία.

Όσον αφορά τα δεδομένα της ενδεκάδας των νταμπλούχων Ελλάδας ενόψει του αγώνα με την ομάδα της Μαγνησίας ανέφερε πως ο Στάνκοβιτς θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια, έχοντας στα δεξιά του τον Ρότα και στα αριστερά τον Πήλιο. 



Στο κέντρο της άμυνας, εφόσον ο Βίντα μείνει εκτός, τόνισε πως θα προτιμηθούν οι Μήτογλου και Κάλενς και στη μεσαία γραμμή η τετράδα θα αποτελείται από τους Σιμάνσκι, Μάνταλο στο κέντρο, ενώ στα δεξιά ο Ελίασον και στα αριστερά ο Γκατσίνοβιτς. 

Ο Τσούμπερ θα κινείται ως προωθημένος και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Λιβάι Γκαρσία.



Παράλληλα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Γενς Γιόνσον, όπως και του Ορμπελίν Πινέδα, υπογραμμίζοντας πως ο «Πελάδο» ετοιμάζει τα πλάνα του και για τους επόμενους αγώνες.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:



ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.