Header Ads


ΑΕΚ Betsson - Άρης 91-93

ΑΕΚ Betsson - Άρης 91-93


Βαράνε καμπάνες για την ΑΕΚ Betsson, τρίτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα με αισχρή διαιτησία και φουλ προβληματισμός

Η ΑΕΚ Betsson δεν τα κατάφερε ούτε κόντρα στον Άρη στο κλειστό των Άνω Λιοσίων έχοντας πολύ κακή απόδοση στην άμυνα και γνώρισε την ήττα με 91-93 η οποία είναι η τρίτη σερί στο πρωτάθλημα.




Η ΑΕΚ Betsson υπέστη άλλη μια οδυνηρή ήττα (91-93) από τον Άρη στην έδρα της και πλέον βυθίστηκε και άλλο στην βαθμολογία. 

Η Ένωση ήταν πολύ κακή για την μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ενώ απέναντι στην άμυνα ζώνης του Άρη, δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να βρει λύσεις. 

Για ακόμα ένα παιχνίδι, οι παίκτες της τα έσπασαν από την περιφέρεια με 4/22 τρίποντα και όταν πήραν το μομέντουμ δεν μπόρεσαν να το αξιοποιήσουν. Αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη ήττα της ΑΕΚ για την οποία φέρει μεγάλη ευθύνη ο προπονητής, αφού παρουσίασε μια ομάδα που δεν ήξερε τι παίζει για μεγάλο διάστημα του αγώνα.
 


Ο ΜακΡέι προσπάθησε με ατομικές ενέργειες, ενώ και ο Μόργκαν ήταν θετικός αλλά δεν έφταναν. Σε κανένα σημείο του αγώνα, η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να περιορίσει τον Τολιόπουλο που σκόραρε 25 πόντους και διέλυσε την αεράμυνα της Ένωσης.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.