Header Ads


«Γιατί απαντήσατε στο μέιλ της ΑΕΚ;» - Βράζουν οι BBB για την πώληση Λιούμπισιτς

«Γιατί απαντήσατε στο μέιλ της ΑΕΚ;» - Βράζουν οι BBB για την πώληση Λιούμπισιτς


Δεν άρεσε και ιδιαίτερα στους «Bad Blue Boys» η πώληση του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς στην ΑΕΚ από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η ΑΕΚ συμφώνησε προφορικά με τη Ντιναμό για την μεταγραφή του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς και απομένει να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για το τελικό deal. 




Οπως αναφέρουν μάλιστα στην Κροατία, ο παίκτης αναμένεται εντός της ημέρας (31/01) να ταξιδέψει στην Ελλάδα προκειμένου να βάλει την υπογραφή του στη νέα του ομάδα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «24sata.hr» οι «κιτρινόμαυροι» αύξησαν την προσφορά τους, με αποτέλεσμα η Ντιναμό Ζάγκρεμπ να μην μπορεί πει όχι στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, για την παραχώρησή του 24χρονου Κροάτη. 



Σύμφωνα μάλιστα με το εν λόγω δημοσίευμα κατά της μεταγραφής του Λιούμπιτσιτς στην ΑΕΚ ήταν οι Ιβάν Ναούκοβιτς και Ντουμπράβκο Σκέντερ, οι οποίοι είναι και εκπρόσωποι των φιλάθλων στην εκτελεστική επιτροπή της Ντιναμό. 

Ωστόσο, σύμφωνα με το νέο καταστατικό, οποιαδήποτε μεταγραφή αξίας άνω των 3 εκατομμυρίων ευρώ πρέπει να επιβεβαιώνεται και από το εκτελεστικό συμβούλιο, γι' αυτό ακόμη και στα γραφεία του κροατικού συλλόγου, πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στην οποία ελήφθη η απόφαση για την πώληση του Λιούμπισιτς. 



Αξιο αναφοράς μάλιστα, είναι ότι με αυτή τη μεταγραφή δυσαρεστημένοι είναι και οι «Bad Blue Boys», οι οποίοι είναι έξαλλοι με τη διοίκηση του συλλόγου για την πώληση του παίκτη τους στην ΑΕΚ.

Τη φετινή σεζόν, ο Λιούμπισιτς έχει αγωνιστεί 27 φορές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, έχοντας απολογισμό δύο γκολ και τέσσερις ασίστ. 

Κατά κύριο λόγο αγωνίζεται ως μέσος, επομένως αν αποκτηθεί θα προσφέρει μία έξτρα λύση στους χαφ για τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος είδε πρόσφατα να τραυματίζεται σοβαρά Νταμιάν Σιμάνσκι.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.