Header Ads


AEK Betsson: Τρίτη σερί σεζόν με αρνητικό ρεκόρ

AEK Betsson: Τρίτη σερί σεζόν με αρνητικό ρεκόρ


Τρίτη σερί σεζόν με αρνητικό ρεκόρ η ΑΕΚ - Τι συνέβη χθες μετά και την ήττα από τον Απόλλωνα

Η ΑΕΚ Betsson θα κλείσει μια ακόμη περίοδο έχοντας αρνητικό πρόσημο στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.




Η ΑΕΚ Betsson έχασε με 83-75 στο κλειστό της Περιβόλας από τον Απόλλωνα Πάτρας και με την έκτη της ήττα μακριά από τα Λιόσια εξασφαλίστηκε ότι θα ολοκληρώσει την κανονική περίοδο με αρνητικό ρεκόρ εκτός έδρας.

Είναι κάτι που θα συμβεί για τρίτη συνεχόμενη σεζόν και συνολικά για 17η φορά στις 29 σεζόν της στη Stoiximan Basket League.



Παράλληλα η ΑΕΚ Betsson υποχρεώθηκε για δεύτερη φορά στη σεζόν, σε δύο διαδοχικές ήττες αφού είχε προηγηθεί εκείνη από τον Ολυμπιακό. 

Αυτό έγινε και στην αρχή της σεζόν με τις ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές από το Λαύριο εντός και τον Ολυμπιακό εκτός έδρας.

Ο Απόλλων είχε 23 ασίστ, σχεδόν 10 πάνω από τον μέσο όρο με τον οποίο πήγε σε αυτό το παιχνίδι (13,77), σε μία επίδοση που είναι η κορυφαία των τελευταίων 108 αγώνων του στη Stoiximan Basket League.



Από την περίοδο 2021-22 όταν και επέστρεψε στην κατηγορία, η προηγούμενη καλύτερη επίδοση της ομάδας της Πάτρας ήταν εκείνη των 22 ασίστ στην οποία έφτασε τρεις φορές στην περασμένη περίοδο (στα δύο ματς με τον Κολοσσό H Hotels και εντός έδρας με τον Άρη Midea). Στη φετινή σεζόν ρεκόρ της μέχρι χθες ήταν οι 21 ασίστ κόντρα στον Κολοσσό H Hotels όσες είχε και στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ mateco για τη σεζόν 2021-22.

Για να βρούμε την προηγούμενη, μεγαλύτερη επίδοση ασίστ του Απόλλωνα Carna στη Stoiximan Basket League θα πρέπει να γυρίσουμε στις 31 Οκτωβρίου 2015. 

Τότε, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος 2015-16 και στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα (72-91) είχε 25 ασίστ.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.