Header Ads


Απίθανο στατιστικό: Τρίτη σε επιθετικές προσπάθειες σε όλο το Europa League η ΑΕΚ! (pic)

Απίθανο στατιστικό: Τρίτη σε επιθετικές προσπάθειες σε όλο το Europa League η ΑΕΚ! (pic)


Βρίσκεται πίσω μόνο από Λίβερπουλ και Μαρσέιγ - Το εντυπωσιακό στατιστικό τελικών προσπαθειών, που μαρτυρά την εντυπωσιακή παραγωγή φάσεων που δημιουργεί η ομάδα του Αλμέιδα ακόμα και σε αυτό το υψηλό επίπεδο

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την χθεσινή μάχη με την Μπράιτον με 19 τελικές προσπάθειες έναντι 9 των Άγγλων, ένα στατιστικό ιδιαίτερα σημαντικό καθώς μαρτυρά την εντυπωσιακή παραγωγή φάσεων που δημιουργεί η ομάδα του Αλμέιδα ακόμα και σε αυτό το υψηλό επίπεδο. 




Μάλιστα η Ένωση, όπως φαίνεται από τον σχετικό πίνακα της UEFA, βρίσκεται συνολικά στις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης όσον αφορά τις επιθετικές προσπάθειες.

Για την ακρίβεια, βρίσκεται στην 3η θέση με 83 και είναι πίσω μόνο από την Λίβερπουλ που έχει 98 και την Μαρσέιγ των 84. 



Την εξάδα κλείνουν σπουδαία ονόματα όπως η Φράιμπουργκ - που έβαλε πέντε γκολ στον Ολυμπιακό - με 82 προσπάθειες, βρισκόμενη κάτω από την ΑΕΚ, στις 82 είναι και η Ρεν, ενώ στις 77 Λεβερκούζεν και Ατάλαντα, δύο πολύ επιθετικές ομάδες με σπουδαία πορεία σε Bundesliga και Καμπιονάτο. 

Για την ιστορία ο Ολυμπιακός είναι 15ος στη σχετική λίστα με 62 και ο ΠΑΟ 18ος με 59.

Δείτε τον σχετικό πίνακα:



ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.